ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Лютого, 2021 р., 14:10
Шановні жителі Вінниччини, на сьогодні спостерігається зниження рівня розрахунків за спожитий газ з боку побутових споживачів. Так, на 1.02.2021 року жителі області заборгували ТОВ «Вінницягаз Збут"  516 млн гривень.
09 Лютого, 2021 р., 14:04
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у Форумі «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями». На заході, організованому Міністерством освіти і науки України у Києві, учасники обговорюють стратегічні цілі розвитку освіти в період проведення адміністративно-територіальної реформи й децентралізації влади в Україні, а також – широке коло найбільш актуальних питань реформування галузі.
09 Лютого, 2021 р., 13:55
Жителі Вінниччини перезимують без зайвого навантаження на їхні сімейні бюджети. «Вартість послуги постачання теплової енергії та гарячої води у багатоквартирні будинки протягом опалювального сезону не зміниться! А таких будинків в області - 1523, з них у Вінниці - майже 1200»,- коментує голова облдержадміністрації Сергій Борзов.
09 Лютого, 2021 р., 11:54
З ініціативи Президента України Володимира Зеленського у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.
09 Лютого, 2021 р., 11:25
Врожайність сільськогосподарських культур визначається перш за все якістю посівного матеріалу. Насіння, підготовлене до посіву, повинно відповідати вимогам державного стандарту і мати належні посівні характеристики. У сучасному сільськогосподарському виробництві високоякісне насіння і садивний матеріал набувають особливої  уваги, оскільки майбутній урожай здебільшого залежить від його якості.
09 Лютого, 2021 р., 11:07
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з головою правління, головним виконавчим директором фармацевтичної корпорації Pfizer Альбертом Бурлою.
08 Лютого, 2021 р., 20:54
Голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов офіційно привітав з призначенням на посаду голови Тульчинської районної державної адміністрації Гаврилюка Олександра Анатолійовича.
08 Лютого, 2021 р., 14:12
За прогнозами синоптиків, у зв'язку з проходженням активного циклону, 8 лютого очікується: значний сніг, хуртовини та снігові замети, приріст снігового покриву становитиме 20-30 см, пориви вітру сягнуть 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності - жовтий). А також прогнозується значне зниження температури повітря - температура вночі -13..-18º морозу, вдень -2..-7º морозу.
08 Лютого, 2021 р., 14:06
Якщо у Вас виникла надзвичайна ситуація на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах області, зателефонуйте черговому. Вам обов'язково нададуть допомогу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь