ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Лютого, 2021 р., 12:02
Голова облдержадміністрації Сергій Борзов зазначає: «Ще рік тому, для отримання усіх необхідних послуг для малюка, батькам доводилося відвідувати 11 держустанов, бігати кабінетами, збирати та подавати близько 37(!) різних документів. А також власноруч заповнювати заяви та повертатися в установи по результат отримання послуги. У середньому це займало близько 10 днів.«єМалятко» - торік став пілотним проектом на Вінниччині. У січні 2020 року запрацював у місті Вінниця,  а з березня - по всій території області».
11 Лютого, 2021 р., 08:52
Україна розраховує на запуск у 2021 році процесу всеохоплюючого огляду досягнення цілей Угоди про асоціацію задля поглиблення секторальної інтеграції з Європейським Союзом.
10 Лютого, 2021 р., 18:00
Ще 257 «пакунків малюка» сьогодні очікують в районах області:
10 Лютого, 2021 р., 16:47
У зв’язку з погіршенням погодних умов у Вінницькій області, 11 – 12 лютого можливе обмеження руху вантажних транспортних засобів в межах Вінницької області по автомобільній дорозі М – 21 від міста Жмеринка до міста Могилів-Подільський та від міста Калинівка до межі Житомирської області.
10 Лютого, 2021 р., 14:40
Мінцифри разом з МОЗ та НСЗУ розробляє ефективний цифровий інструмент для організації вакцинації від COVID-19 в Україні. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час панельної дискусії на Всеукраїнському форумі «Україна 30: Коронавірус: виклики та відповіді».
10 Лютого, 2021 р., 12:05
Уряд України, представники місцевої влади, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України» підписали меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на опалення та гарячу воду зростати не будуть.
10 Лютого, 2021 р., 09:25
У питаннях ефективної протидії поширенню коронавірусу велике значення має тісна співпраця місцевої влади, обласних державних адміністрацій і центральних органів влади, адже значна частина відповідальності лежить саме на місцевому керівництві. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді».
09 Лютого, 2021 р., 15:56
Для захисту населення від COVID-19 завдяки вакцинації, фахівці Міністерства охорони здоров’я розробили два способи організації процесу імунізації населення від коронавірусної хвороби COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь