ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Лютого, 2021 р., 16:57
25 лютого під керівництвом начальника управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації Марії Зонової відбулася онлайн-нарада Робочої групи з розроблення місцевого плану управління відходами у рамках «Південного кластеру».
25 Лютого, 2021 р., 15:39
Для завершення децентралізації необхідно внести зміни до Конституції України щодо відносин між центральними та місцевими органами влади, а також ухвалити законодавство про місцеві референдуми та стосовно самоврядування у міських громадах.
25 Лютого, 2021 р., 15:36
25 лютого 2021 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням голови Тульчинської райдержадміністрації, голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олександра Гаврилюка  було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
25 Лютого, 2021 р., 14:03
Відділ стратегічного розвитку, економіки, інфраструктури та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що  23 лютого 2021 року Президент Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв’язку з порушенням строків їх виплати» № 1214-ІХ (далі – Закон № 1214-ІХ,),  який Верховна Рада України ухвалила 4 лютого 2021 року.
25 Лютого, 2021 р., 12:42
Персональна виставка пейзажів художника-вінничанина Павла Івановича Пшеничного з 23 лютого експонується у світлиці ОЦНТ. Експозиція присвячена 150-й річниці від дня народження великої української поетеси Лесі Українки, яка в своїй поезії оспівала красу Подільського краю:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь