ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2021 р., 15:10
Верховна Рада України ухвалила новий закон про штрафи за порушення Правил дорожнього руху 16 лютого, Верховна Рада ухвалила законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху», номер законопроекту  2695.
23 Лютого, 2021 р., 14:47
Сектор з питань оборони та цивільного захисту аппарату райдержадміністрації попереджує, що перебуваючи зимової пори на замерзлих водоймах: чи то рибалячи, чи то активно відпочиваючи, – потрібно пам’ятати правила поводження на льоду. Щороку внаслідок необережного поводження на льоду гинуть люди. Небезпека зростає навесні, коли активно починає танути крига на водоймах, бо вона вже не міцна. Міцна крига, на відміну від слабшої (білої та жовтуватої), має, зазвичай, синюватий або зеленкуватий відтінок. Тонкий лід, як правило, трапляється біля берегів, заростей очерету та під снігом. Будьте обережні! У цих місцях можна провалитися!
23 Лютого, 2021 р., 14:41
Вантажний літак з вакциною Oxford/AstraZeneca (CoviShield) приземлився в Україні.
23 Лютого, 2021 р., 14:28
Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».
23 Лютого, 2021 р., 12:42
Голова правління АТ «Укрзалізниця» Володимир Жмак на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура» розповів про інвестиції в модернізацію залізничного транспорту.
23 Лютого, 2021 р., 12:18
Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».
23 Лютого, 2021 р., 11:43
Про це заявив голова Укравтодору Олександр Кубраков під час Всеукраїнського Форуму “Україна 30” на панелі “Інфраструктура”.
23 Лютого, 2021 р., 11:42
Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура». «Серед цифрових рішень, над якими працюють і у 2021 році, покажуть себе та проявлять і дадуть результат. Те, що сподобається точно громадянам – це інтермодальні перевезення пасажирські, це єдиний цифровий квиток. І в той час, коли окремі міста дотепер змагаються, як краще зробити систему цифрового єдиного квитка в межах міста, ми вже говоримо про інтермодальні пасажирські перевезення, коли єдиний квиток можна буде використовувати на різних видах транспорту. Відповідний пілот було ще запущено наприкінці 2020 року. Цей рік – це рік масштабування, коли залізничні перевезення, автобусні перевезення, а також авіаперевезення і міський транспорт ми зможемо об’єднати в єдину систему».
23 Лютого, 2021 р., 11:01
Вчора, 22 лютого 2021 року, Міністерство охорони здоров’я в Україні зареєструвало вакцину проти COVID-19 Oxford/AstraZeneca для екстреного медичного застосування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь