ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Лютого, 2021 р., 16:59
Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 4 лютого відбувся круглий стіл з обговорення Національної економічної стратегії-2030 на тему «Розвиток енергетичного сектору, видобувна промисловість та ефективний захист довкілля». Участь у заході взяли представники Уряду, бізнесу, економічні експерти й аналітики.
04 Лютого, 2021 р., 09:18
Ганнопільські футболісти приймають участь у відкритому чемпіонаті Жмеринського району з футзалу сезону 2020–2021 років.  В даному чемпіонаті змагаються 8 команд.
04 Лютого, 2021 р., 09:14
Взаємодія з державою повинна проходити максимально комфортно для громадян, зокрема, й у сфері надання державних послуг. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови перед засіданням Уряду 3 лютого.
04 Лютого, 2021 р., 08:43
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з керівниками провідних українських телевізійних каналів, яка була присвячена рішенню Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо кількох телеканалів.
03 Лютого, 2021 р., 16:55
03 лютого 2021 року  відбулась обласна онлайн-нарада за участю першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Заболотної, заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, директорів департаментів, управлінь області, голів райдержадміністрацій. Відкрила та провела нараду перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.
03 Лютого, 2021 р., 09:59
Загалом на субсидії цього року виділено 36,6 млрд грн. Цієї суми вистачить для оплати всіх пільг і субсидій, які будуть необхідні людям.
03 Лютого, 2021 р., 09:36
Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, що з метою попередження обігу контрафактного та фальсифікованого насіння відповідно до статті 12  Закону України «Про насіння і садивний матеріал» та Постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 882 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва », фізичні особи – підприємці та юридичні особи, які здійснюють виробництво насіння та/або садивного матеріалу для його реалізації, повинні бути внесені до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2021 рік.
03 Лютого, 2021 р., 09:14
Попри особливості роботи в умовах пандемії, забезпечення якісного надання адміністративних послуг є одним із головних завдань органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.
02 Лютого, 2021 р., 16:11
Уряд вжив заходів для захисту населення від зростання цін на енергоносії в умовах карантину та осінньо-зимового періоду.
02 Лютого, 2021 р., 15:28
2 лютого в режимі онлайн-конференції, під керівництвом головного архітектора Вінницької області Олександра Рекути, відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації, де розглянуто проєкти містобудівних  документацій, у тому числі: «Детальний план  території по об'єкту «Другий етап будівництва внутрішньогосподарського енергетичного комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» по виробництву електроенергії з біомаси рослинного та тваринного походження потужністю 12 мВт, розташованого на території Богданівської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь