ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Січня, 2021 р., 16:16
На Тульчинському маслосирзаводі урочисто відкрито виробничу лінію з ультрапастеризації та фасування молока. Завдяки цьому завод вироблятиме молоко довготривалого зберігання.
21 Січня, 2021 р., 11:22
Асоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» (проходить щорічно). Проведення конкурсу – це можливість усім дотичним до волонтерства та благодійності фахівцям/чиням і волонтерам/кам знайти для себе приклади, методи і технології, які надихнуть їх на нові проекти та програми, допоможуть вибрати найбільш прийнятні концепції і підходи. Організаторам важливе публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості благодійної роботи в Україні.
21 Січня, 2021 р., 10:16
20 січня 2021 року з ініціативи Міністерства регіонального розвитку громад та територій України відбулась онлайн-нарада  на якій  розглядалось питання щодо стану передачі об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад районів у комунальну власність територіальних громад.
20 Січня, 2021 р., 18:14
У Тульчинському районі за руду хижачку мисливець отримує винагороду... набоями
20 Січня, 2021 р., 16:49
20 січня 2021 року о 15.00 год. під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького відбулася онлайн-нарада за участю голів райдержадміністрації, голів ОТГ, керівників департаментів облдержадміністрації та членів обласної комісії з питань ТЕБ та НС.
20 Січня, 2021 р., 10:30
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації  інформує про прожитковий мінімум в 2021 році, розміри державних допомог, рівень забезпечення прожиткового мінімуму для призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям та розміри державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам
20 Січня, 2021 р., 09:36
Під головуванням Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 19 січня у режимі відеоконференції відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань координації подолання наслідків зміни клімату в межах ініціативи Європейської Комісії «Європейський зелений курс».
20 Січня, 2021 р., 09:35
Кабінет Міністрів провів порівняння карантинних обмежень в Україні з числа 18 європейських країн, і український карантин виявився найбільш м’яким. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час традиційної селекторної наради з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
20 Січня, 2021 р., 09:33
ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ier.com.ua )  виконує проєкт Підтримка Громадської Ініціативи «За чесну та прозору митницю» (tfdialogue.ier.com.ua), за фінансової підтримки Європейського Союзу, МФ «Відродження» та Atlas Network. 
20 Січня, 2021 р., 09:33
Ринок газу запрацював в Україні влітку минулого року. Це означає, що ми отримали право самі обирати постачальника з числа більш ніж 700 компаній.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь