ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Травня, 2021 р., 07:21
8 та 9 травня - День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це ті дні, коли ми схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих, які рятували від нацизму Україну, Європу та світ. Слава воїнам на всіх фронтах, в партизанському та національно-визвольному підпіллях, рухах опору, вічна пам’ять синам і дочкам України, юність яких жорстоко обірвала війна.
08 Травня, 2021 р., 07:20
Від усього серця вітаю вас з Міжнародним днем Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Це свято об’єднує тисячі людей в Україні, для яких допомога іншим стала справою життя, покликом серця.
07 Травня, 2021 р., 15:34
Україна вийшла з третьої хвилі пандемії COVID-19. Вже завтра, 8 травня, з червоної зони епідемічної небезпеки буде виведена остання, Сумська область. Про це  повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
07 Травня, 2021 р., 13:51
Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні заступник голови райдержадміністрації Михайло Мурга відвідав Сінькевич Любов Захарівну, жительку Брацлавської територіальної громади та вручив від імені голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради  Вячеслава Соколового почесну грамоту за ратний бойовий, трудовий подвиг, звитягу, національно-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з виплатою грошової винагороди.
07 Травня, 2021 р., 12:06
Сьогодні, 07 травня 2021 року відбулась позачергова 8 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання, в роботі якої взяли участь головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації Євгенія Чернелівська, голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк та заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій.   
07 Травня, 2021 р., 11:10
30 квітня 2021 року у м. Погребище відбувся Чемпіонат Вінницької області з бойового самбо серед спортсменів віком від 2013 року народження і старше .
07 Травня, 2021 р., 10:51
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 37967 осіб. З них вакциновано першою дозою – 37958 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) –  9 осіб. 
06 Травня, 2021 р., 15:19
06  травня 2021 року, заступник голови  райдержадміністрації Володимир Скалій, заступник начальника управління соціального захисту населення Ольга Бурдо, завідувач сектору підтримки сім'ї та надання соціальних послуг управління соціального захисту населення Віта Мирончук взяли участь  в онлайн-засіданні робочої групи з питань запобігання домашньому насильству обласної Міжвідомчої  ради з питань сім'ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь