ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2021 р., 11:04
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав Закон про внесення змін до додатка №3 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» щодо компенсації у зв'язку з підвищенням тарифів на електричну енергію (проект № 4672). Документ передано на підпис Президенту України.
02 Лютого, 2021 р., 09:27
В Україні 1 лютого презентували результати рейтингу «Regional Doing Business — 2020». «Вінницька область увійшла до ТОП-5 областей зі сприятливим бізнес-кліматом»,  – повідомив голова ОДА Сергій Борзов.
01 Лютого, 2021 р., 15:45
Питання масової вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19 порушив Президент України Володимир Зеленський під час традиційної селекторної наради за участю представників уряду та правоохоронних органів.
01 Лютого, 2021 р., 15:45
8-10 лютого триватиме Всеукраїнський форум «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді». Триденна подія стане майданчиком для діалогу про пандемію та її подолання. Захід відбудеться за участі Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, представників Уряду, Верховної Ради України за підтримки Всесвітньої організації здоров’я, UNICEF та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
01 Лютого, 2021 р., 10:23
Гра 12 туру Відкритої першості м.Вінниця з футзалу сезону 2020-2021 років ФК «Патріот» Тульчин - ФК «Володимир» Тиврів була анонсована в засобах масової інформації іще за два тижні під слоганом «Матч тижня». На кону було шість очок, адже обидві команди очолювали турнірну таблицю із однаковим очковим доробком.
29 Січня, 2021 р., 16:53
За спільної ініціативи Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів та народних депутатів у Верховній Раді 29 січня схвалили в цілому законопроект №4672, який передбачає виплату монетизованих компенсацій людям, у яких встановлене електроопалення.
29 Січня, 2021 р., 16:52
Президент України Володимир Зеленський провів нараду за участю Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, т. в. о. міністра енергетики Юрія Вітренка, представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Укравтодору щодо ліквідації надзвичайної ситуації в окремих областях країни, що виникла у зв’язку з погіршенням погодних умов та снігопадом.
29 Січня, 2021 р., 14:46
Як повідомив голова облдержадміністрації, в рамках співпраці Вінницької обласної державної адміністрації з Проєктом міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» ПРОМІС створено відеоролик, що стане одним із ключових елементів у роботі з потенційними інвесторами.
29 Січня, 2021 р., 08:31
Останнім часом до відділу Тульчинське бюро правової допомоги почастішали звернення громадян з запитаннями щодо порядку та процедури розірвання договору оренди землі у зв’язку з невиплатою орендарями орендної плати за користування земельними ділянками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь