ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Травня, 2021 р., 10:19
Президент України Володимир Зеленський 11 травня візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Безпека країни», який триватиме в Києві з 11 до 13 травня. У межах заходу перші особи держави, посадовці, вітчизняні й міжнародні експерти, представники громадськості та дипломатичного корпусу обговорюватимуть, як держава дбає про безпеку сьогодні та якою вона буде за декілька років. Зокрема порушуватимуться питання, якими є й мають стати Збройні Сили України, Національна гвардія, Служба безпеки України, Національна поліція, Державна прикордонна служба. Також ітиметься про заходи, що вживаються задля забезпечення інформаційної безпеки держави, про розвиток оборонно-промислового комплексу та кроки, які необхідно здійснити для отримання Україною членства в НАТО.
11 Травня, 2021 р., 10:04
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 2194 особи. З них вакциновано першою дозою – 1945 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 249 осіб.
10 Травня, 2021 р., 16:35
У прекрасний день весняного буйноцвіття до нас прийшло чудове свято – Свято Перемоги. Для нас – чудова нагода висловити свою шану і повагу нашим ветеранам – усім тим, хто ціною своєї крові, хоробрістю на фронтах війни, самовідданою працею в тилу здобували перемогу і врятували людство від загибелі.
09 Травня, 2021 р., 18:02
Сьогодні, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк та заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій відвідали Кисельова Прокофія Євдокимовича, жителя с.Шура-Копіївська Тульчинської міської територіальної громади та від імені голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради Вячеслава Соколового вручили почесну грамоту за ратний бойовий, трудовий подвиг, звитягу, національно-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з виплатою грошової винагороди.
09 Травня, 2021 р., 15:47
До 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в м.Тульчин відбувся футбольний поєдинок серед ФК «Патріот» (батьки) та ФК «Патріот» (сини). За результатом  гри рахунок 6:6 (6:5 по пенальті).
09 Травня, 2021 р., 15:03
Сьогодні, в парку «Пам’ять» м.Тульчин відбувся мітинг з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  В районних заходах взяли участь представники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, колективи установ, організацій, громадськість міста та району.
09 Травня, 2021 р., 13:16
У війні взяли участь 80 % людства, бойові дії велися у 2/3 існуючих на той момент держав. Війна розпочалася 1 вересня 1939 року із вторгнення військ нацистської Німеччини до Польщі, а завершилася 2 вересня 1945-го беззастережною капітуляцією Японії. Під час війни були здійснені найбільші в історії злочини проти людства (зокрема, Голокост), а також уперше і востаннє використана атомна зброя. До армій ворожих сторін було залучено понад 110 мільйонів солдатів, загальні втрати військових та цивільного населення складають від 50 до 85 мільйонів осіб. За результатами війни було створено ООН (Україна – один із засновниць) і сформовано нову систему міжнародних відносин.
09 Травня, 2021 р., 07:47
День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. 
08 Травня, 2021 р., 07:25
76-річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Тульчинщина відзначатиме 9 травня. А напередодні, 8 травня, район, як і вся країна, відповідно до Указу Президента України відзначатиме День пам’яті та примирення. Адже кожен п’ятий загиблий у тій війні – українець. Все далі і далі відходить від нас та далека, жахлива війна, яка принесла стільки горя на українську землю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь