ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Січня, 2021 р., 16:21
Департамент цивільного захисту ОДА інформує,що за прогнозом  Вінницького обласного центру з гідрометеорології, внаслідок вторгнення арктичної повітряної маси на територію області, прогнозується значне зниження температури повітря:
14 Січня, 2021 р., 15:02
Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансування Європейського союзу у рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» оголошує конкурс грантів «Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19».
13 Січня, 2021 р., 16:16
Президент України Володимир Зеленський зібрав на енергетичну нараду Кабінет Міністрів, представників НКРЕКП, очільника НАК «Нафтогаз України» та фахівців у галузі економіки, електро- та газової енергетики, щоб вирішити питання із зависокими цінами на газ для українців.
13 Січня, 2021 р., 15:28
13 січня 2021 року на рахунок управління поступили кошти для виплати монетизації житлової субсидії та пільг за грудень 2020 року в сумі – 6528,8 тис.грн., а також для виплати державних допомог за січень 2021 року в сумі – 5637,7 тис.грн.
13 Січня, 2021 р., 10:07
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що  у зв’язку з тривалістю осінньо-зимового періоду 2020/21 року під час процесу трансформації та укрупнення районів в умовах встановлення Урядом карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COV1D-19,  спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до норм “Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу твердого та рідкого пічного побутового палива” затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 (із змінами та доповненнями), житлова субсидія призначається за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах соціальної норми житла, соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами і розміром обов’язкового відсотка платежу, визначеного в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.  
12 Січня, 2021 р., 15:22
У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» громадська організація «Безбар’єрність» відзняла серію відеороликів про людей, які руйнують бар’єри.
12 Січня, 2021 р., 09:30
Глава держави поставив уряду завдання терміново розв'язати питання з тарифами на газ для населення. Відповідна енергетична нарада під головуванням Володимира Зеленського відбулася в Офісі Президента.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь