ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Березня, 2021 р., 12:28
Другий рік поспіль ГО “Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей “Сонячні діти Херсонщини” оголошує конкурс “Кращі інклюзивні практики України – 2021”.
25 Березня, 2021 р., 11:30
З метою належного сприйняття суспільством факту чергового призову громадян на строкову військову службу, відповідно до Указу Президента України від 24.02.2021 року №71/2021 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році” та недопущення негативних проявів, непорозумінь, щодо проведення заходів, пов’язаних з призовом громадян на строкову військову службу, нагнітання соціальної напруги в суспільстві та розповсюдження недостовірної інформації 25 березня 2021 року в конференц-залі будинку рад під головуванням заступника голови Тульчинської райдержадміністрації Юрія Деркача за участі головного спеціаліста сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністрації Оксани Шпатарюк, воєнного комісара Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Романа Сватка та головного спеціаліста відділення призову та комплектування Тульчинського РТЦК Таїсії Ярошенко  відбувся брифінг із залученням голів та членів призовних комісій громад, на якому було проведено роз’яснення щодо призову «Весна 2021».
25 Березня, 2021 р., 11:15
У Вінницькій області склалась напружена ситуація з бланками листків непрацездатності. Головна причина невдоволення застрахованих осіб – неможливість отримання матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування. У зв’язку із невчасним забезпеченням  Міністерством  охорони здоров’я України закладів охорони здоров’я області належною кількістю бланків листків непрацездатності, у разі настання у застрахованої особи тимчасової непрацездатності, вагітності та пологів, почастішали  випадки  видачі довідок замість листків непрацездатності встановленої форми.
25 Березня, 2021 р., 09:48
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 18561 особу. З них вакциновано 1 дозою – 18561 людину, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) – 0 осіб. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 155 587 осіб, з них отримали 1 дозу – 155 586 людей, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) – 1 особа
25 Березня, 2021 р., 08:11
Шановні працівники СБУ, всі ті, хто стоїть на захисті безпеки нашої країни!
24 Березня, 2021 р., 12:00
       22.03.2021 року начальник управління соціального захисту населення Тульчинської РДА Богач Микола Володимирович  провів робочу нараду з працівниками відділів  смт. Піщанка.
24 Березня, 2021 р., 11:18
Розв'язанню проблем доступності інформації для людей з різними комунікативними можливостями присвячено окремий розділ Національної стратегії безбар’єрності, яка розробляється в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської. За результатами консультацій з експертами, представниками громадськості та цільовими групами міжвідомча робоча група Кабміну підготувала пакет пропозицій, спрямованих на покращення доступу до інформації для людей з порушеннями зору, слуху, мовлення та іншими особливостями сприйняття.
24 Березня, 2021 р., 10:46
Шосте відео серії сюжетів «Безбар’єрні історії, які надихають» розповість про те, що індустрія розваг теж може бути безбар'єрною, якщо власники сповідують цінності інклюзії та різноманіття. «Планета Кіно» – одна з найвідоміших мереж кінотеатрів в Україні та приклад бізнесу, який системно впроваджує безбар'єрність. Від заснування компанія вирішила робити кіно доступнішим. У партнерстві з громадськими активістами «Планета Кіно» докладає зусиль, щоб подивитися гарний фільм мали змогу всі глядачі без винятку. Саме тому в кінотеатрах цієї мережі можна побачити широкі проходи, пониження та пологі з'їзди, які роблять простір зручним для маломобільних людей, а також ресурсні кімнати для людей з аутизмом, застосунки для людей з вадами зору та слуху й інші елементи доступності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь