ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Березня, 2021 р., 09:39
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 15097 осіб. З них вакциновано 1 дозою – 15097 людей, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) – 0 осіб. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 137 026 осіб, з них отримали 1 дозу – 137 025 людей, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) – 1 особа
24 Березня, 2021 р., 08:06
23 березня чергове дводенне навчання завершили медики з пунктів щеплень: КНП «Оратівський ЦПМСД», КП «Тульчинський міський ЦПМСД», ДУ «ТМО МВС України по Вінницькій області», КНП «ЦПМСД №4 м. Вінниці, КНП «Крижопільський МЦПМСД».
23 Березня, 2021 р., 14:52
Напередодні на позачерговому засіданні уряду за ініціативи МОЗ ухвалили постанову, яка вводить певні зміни до карантинних обмежень в Україні. Деталі документа озвучив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу.
23 Березня, 2021 р., 14:36
Про епідситуацію в країні йшлося на брифінгу міністра охорони здоров’я України Максима Степанова.
23 Березня, 2021 р., 14:14
Уряд затвердив Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури. Міністерство молоді та спорту розпочинає прийом пропозицій.
23 Березня, 2021 р., 11:49
23 березня 2021 року відбулось обласне онлайн-засідання оперативного штабу за участю директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій.
23 Березня, 2021 р., 11:12
Сьогодні, 23 березня 2021 року, відбулась робоча зустріч з питань протидії торгівлі людьми за участі заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача,  головного спеціаліста управління соціального захисту населення - відповідальної особи за проведення процедури встановлення статусу особи,  що постраждала від торгівлі людьми  - Віти  Мирончук,  та президентки неурядової неурядової громадської організації  «Прогресивні жінки»  Наталії Козлової.
23 Березня, 2021 р., 09:40
П'яте відео «Безбар’єрних історій, які надихають» – про унікальну київську локацію, перехід біля станції метро «Театральна», де десятиліттями збираються люди елегантного віку, щоб потанцювати, поспілкуватися, зарядитися емоціями. Влітку вони зазвичай зустрічаються в гідропарку, але коли погода псується, приходять на «своє місце», хоча тривалий час воно було погано пристосоване для такого культурного дозвілля. Одного разу імпровізований концерт з танцями побачив архітектор Іван Юнаков, який надихнувся ініціативою й вирішив допомогти. За його участі в культовому переході з'явилася невелика сцена, місця для музикантів, розетки, освітлення. Тепер перехід біля станції метро перетворився на справжній танцювальний майданчик і тішитиме своїх відвідувачів ще багато років.
23 Березня, 2021 р., 08:23
Рекордне фінансування отримала дорожня галузь за роки незалежності України у рамках президентської програми «Велике будівництво. Проте, брак коштів у Державному дорожньому фонді не дає можливості одночасно відновити мережу автомобільних доріг. Мова, зокрема, про ті, які знаходяться в аварійному стані та пролягають поряд або через територію села (селища).
22 Березня, 2021 р., 16:44
Ситуація з коронавірусом в області не стабільна, минулий тиждень додав майже 2 тис хворих на Covid-19. Вчора прийом пацієнтів на Вінниччині здійснювали третя міська лікарня та Обласний Центр інфекційних хвороб. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я та реабілітації ОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь