ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2021 р., 16:31
Про це повідомляє Вінницький обласний центр громадського здоров'я.
22 Березня, 2021 р., 15:29
З 22 березня до кампанії імунопрофілактики будуть долучені нові цільові групи з другого етапу Дорожньої карти з вакцинаціі? від COVID-19.
22 Березня, 2021 р., 12:33
Четверте відео «Безбар’єрних історій, які надихають» - про важливі міські ініціативи, які роблять українські міста комфортнішими для пересування, роботи, відпочинку, а врешті решт для життя. Послідовне руйнування бар'єрів в інфраструктурі - єдиний шлях відкриття можливостей для всіх жителів. Долучитися може будь-хто. Киянин Влад Самойленко закликає не бути байдужими: "Якщо ви хочете підтримати тих людей, які борються за безбар’єрність, або за інші правильні ініціативи для міста, то ви можете просто поширювати інформацію, спілкуватися з людьми, доносити ті правильні меседжі, які продукуються. Як на мене, то вже хочеться думати не про боротьбу за один наземний перехід, а щоб квартали, райони, ставали більш продуманими, якіснішими.
22 Березня, 2021 р., 11:55
22 березня 2021 року відбулось обласне онлайн-засідання оперативного штабу за участю директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій.
22 Березня, 2021 р., 10:17
Розвінчуємо найпоширеніші міфи про вакцинацію від COVID-19.
21 Березня, 2021 р., 09:32
Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.
20 Березня, 2021 р., 08:55
Дорогі жителі Вінниці, воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни! Від щирого серця вітаю вас з 77-ою річницею визволення Вінниці від фашистських загарбників! В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати наш край з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Минають роки, змінюються покоління, але пам'ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Вінничани ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини. Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних. Бажаю всім  вінничанам здоров'я, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідного краю, зміцнення і розбудови незалежної української держави.
19 Березня, 2021 р., 15:20
Стежити за ремонтом доріг за президентською програмою «Велике будівництво» можна цілодобово і з будь-якої географічної точки. Укравтодор веде у відкритому доступі інтерактивну карту дорожніх робіт, заявив в ефірі програми «Право на владу» голова Укравтодору Олександр Кубраков.
19 Березня, 2021 р., 14:47
За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, Європейська медична асоціація не підтвердила інформацію про те, що вакцина AstraZeneca (Covishield) спричиняє серйозні наслідки у вигляді тромбозу. Тож чутки про те, що нібито європейські країни відмовляються від цієї вакцини, – не більше, ніж черговий фейк. Його спростовує Міністерство охорони здоров'я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь