ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
12 Березня, 2021 р., 14:47
Президент України Володимир Зеленський утворив Консультативну раду з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України. Відповідний указ № 93/2021 Глава держави підписав сьогодні.
 
12 Березня, 2021 р., 14:47
Президент України Володимир Зеленський утворив Консультативну раду з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України. Відповідний указ № 93/2021 Глава держави підписав сьогодні.
12 Березня, 2021 р., 11:34
Нагадуємо, що після вакцинації проти COVID-19 необхідно і далі дотримуватись протиепідемічних заходів і правил респіраторної гігієни, а саме:
12 Березня, 2021 р., 11:21
10 березня 2021 року в рамках робочої поїздки в Тульчинському районі перебувала народний депутат України Лариса Білозір.
12 Березня, 2021 р., 09:56
Розвінчуємо найпоширеніші міфи про вакцинацію від COVID-19.
12 Березня, 2021 р., 08:56
Станом на 10 березня Всесвітня організація охорони здоров’я схвалила для екстреного використання 4 вакцини проти COVID-19. А саме: Pfizer/BioNTech, AstraZeneca/Covishield (Індія), AstraZeneca/SKBio (Південна Корея), Moderna. На останніх стадіях погодження знаходяться вакцини Sinovac та Sinopharm. Також у ВООЗ є 256 вакцин-кандидатів, із них 74 вакцини — на стадії клінічних розробок.
11 Березня, 2021 р., 16:05
На запрошення голови  Тульчинської райдержадміністрації Олександра ГАВРИЛЮКА до райдержадміністрації завітали переможець Х міжнародного професійного турніру з ММА у ваговій категорії до 61 кг., що відбувся 7 березня у Луцьку,  Вадим Сакал та тренер клубу бойових мистецтв “Гепард” Володимир Соляр. Вадим показав достойний поєдинок, в якому зумів здобути перемогу технічним нокаутом у 1 раунді та здобути пояс турніру. Це вже другий пояс Вадима, перший він привіз після перемоги в Італії. Керівник району відзначив спортсменів відзнаками райдержадміністрації та цінним подарунком  та побажав Вадиму подальших перемог, а клубу “Гепард” - спортивних вершин і досягнень. Він також зауважив, що на сьогодні одним з головних завдань  є підтримка наших спортсменів у всіх видах спорту. А здобутки В.Сакала стануть не лише чудовим прикладом у залученні молоді до занять спортом, а й до ведення здорового способу життя. Завдяки таким перемогам лине світом спортивна слава України і нашої Тульчинщини.
11 Березня, 2021 р., 15:16
В рамках проєкту "Велика реставрація" планується відбудувати, реставрувати та відремонтувати близько 150 культурних пам'яток за три наступні роки. Передбачається, що підхід до роботи буде комплексним і одночасно із реставрацією до об'єктів культурної спадщини будуть ремонтуватися або прокладатися нові дороги.
11 Березня, 2021 р., 15:10
Мережа PRAVOKATOR спільно з Управлінням комунікації Координаційного центру з надання правової допомоги продовжують створення відео з циклу консультацій, у яких система безоплатної правової допомоги роз’яснює основні питання у сфері земельних правовідносин. У цьому відео ви дізнаєтеся про нюанси поновлення та припинення договору оренди землі. Зокрема, про особливості поновлення договорів оренди землі, укладених до та після 16 липня 2020 року, а також про підстави припинення договорів оренди землі та шляхи дострокового розірвання договору.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь