ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2021 р., 09:59
Президент України Володимир Зеленський 9 березня візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Культура, медіа, туризм», який триватиме у Києві три дні.
09 Березня, 2021 р., 09:40
 Щовесни, коли тануть сніги,  І на рясті просяє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуємо пам’ять Шевченка.
08 Березня, 2021 р., 07:58
Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Усе найдорожче, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки! Саме ви нам даруєте такі чудові відчуття, як почуття батьківства, щастя, радості, надії, кохання. Свято 8 Березня – це символ усього, що є в світі найсвітлішого – добра, радості та тепла. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.
08 Березня, 2021 р., 07:55
Сьомого  березня, напередодні Міжнародного жіночого дня до Городківської сільської ради для привітання представниць територіальної громади завітали голова Тульчинської районної державної адміністрації Олександр Гаврилюк та голова Крижопільської районної державної адміністрації Володимир Скалій.
05 Березня, 2021 р., 18:09
Перебуваючи  з робочим візитом на Крижопільщині, голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк виконав приємну місію, привітав жінок з прийдешнім святом  весни з Міжнародним жіночим днем 8 Березня.
05 Березня, 2021 р., 11:41
05 березня 2021 року  відбулось обласне онлайн-засідання за участю директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій.
05 Березня, 2021 р., 11:36
Людмила Бойко, Надія Яценко, Лариса Гулівата, Світлана Кураксіна, Наталія Вєтрова
05 Березня, 2021 р., 10:14
Фахівці Центру громадського здоров’я МОЗ України розповідають, чому так важливо ретельно дотримуватися гігієни рук. Це вкрай важливо в умовах пандемії. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь