ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Березня, 2021 р., 14:35
Про це у рамках Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм» повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.
11 Березня, 2021 р., 12:04
На цьому наголосив Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань цифрової трансформації України Михайло Федоров на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм».
11 Березня, 2021 р., 11:34
Яким є обличчя України, яким воно може бути, як на це впливають медіа, як Україна розвиває свою туристичну привабливість.
11 Березня, 2021 р., 11:07
Нова програма Президента «Велика реставрація» передбачає відбудову близько 150 об’єктів культурної спадщини України, таких як музеї, театри, замки, упродовж наступних трьох років. Про це заявив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко під час форуму «Україна 30.Культура.Медіа.Туризм».
11 Березня, 2021 р., 10:57
На програму відновлення об’єктів культурної спадщини «Велика реставрація» виділено рекордну суму в історії України - 2 млрд гривень. На деяких об’єктах роботи вже почалися і їхні темпи будуть зростати. Про це у своєму виступі на Всеукраїнському форумі «Україна 30.Культура. Медіа. Туризм» заявив заступник голови ОП, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко.
10 Березня, 2021 р., 16:51
Програма «Велика реставрація», що стартує в Україні цього року, передбачає масштабне відновлення історичних пам'яток і популярних туристичних локацій. Всього за три роки планується відновити 150 таких об'єктів, які заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко назвав «туристичними магнітами», виступаючи сьогодні, 10 березня, на Форумі «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм».
10 Березня, 2021 р., 16:42
Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, виступаючи на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм», заявив, що проект президент Володимира Зеленського «Велика реставрація» вже розпочато і буде набирати обертів після збору заявок на об'єкти культури від міністерств, місцевої влади та експертів.
10 Березня, 2021 р., 16:24
Як повідомив Голова ОДА, це траса Р-33, яка поєднує Вінницю, Турбів, Гайсин, Балту та Велику Михайлівку. На всіх п'яти ділянках автошляху активно йдуть підготовчі роботи, а на дорозі між смт Чечельник та с. Жабокричка розпочато фрезерування наявного дорожнього покриття на перших двох кілометрах. Варто зазначити, що ця ділянка обрана не випадково, адже вона, як і низка інших, перебуває у досить поганому стані, там численні вибоїни та напливи, які можуть бути вкрай небезпечними для руху.
 
10 Березня, 2021 р., 16:19
Відділ стратегічного розвитку, економіки, інфраструктури та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що за результатами засідання журі із визначення переможців І етапу (відбіркового регіонального туру) Х Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка  «Охорона праці очима дітей», яке відбулось в Управлінні Держпраці у Вінницькі області і  до складу якого увійшли представники Управління Держпраці,  Фонду соціального страхування України у Вінницькій області, Федерації профспілок, Департаментів соціальної політики та освіти і науки Вінницької ОДА, Департаменту освіти Вінницької  міської ради, КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», Вінницької дитячої художньої школи, у третій віковій групі - від 15 до 17 років,  малюнок під назвою «Як жертвою підступної інфекції не стати, як нам себе та рідних захищати?» вихованки Тульчинського центру науково - технічної творчості учнівської молоді Олени Балан зайняв І місце.
10 Березня, 2021 р., 16:19
10 березня 2021 року відбулась апаратна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головних спеціалістів апарату райдержадміністрації. Відкрив на вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь