ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2021 р., 15:34
Від імені голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради В’ячеслава Соколового голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк вручив почесну грамоту з виплатою нецільової матеріальної допомоги, Балановій Валентині Василівні – лікарю інфекціоністу інфекційного відділення КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради за багаторічну сумлінну працю, вагомі професійні здобутки та з нагоди Міжнародного жіночого дня.
09 Березня, 2021 р., 14:59
Для відродження українського села насамперед необхідно подбати про робочі місця та відновлення інфраструктури в сільській місцевості, і в цьому напрямку вже розпочалася робота. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура, медіа, туризм» у Києві.
09 Березня, 2021 р., 14:10
У кожного народу є талановиті митці-поети, письменники. Саме вони прославляють свою державу, звеличують її серед націй світу. Тарас Григорович Шевченко – величний поет, мислитель, художник, геній українського народу, який вніс неоцінений вклад у духовну скарбницю людства.
09 Березня, 2021 р., 12:49
Найближчим часом в Україні розпочне роботу Центр протидії дезінформації, який у майбутньому має стати міжнародним хабом протидії дезінформації та пропаганді в усьому світі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у своєму виступі на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Культура, медіа, туризм».
09 Березня, 2021 р., 11:25
За тур до завершення відкритої Першості м.Вінниця у третій лізі з футзалу тульчинський «Патріот» виборов звання чемпіона турніру.
09 Березня, 2021 р., 11:24
Досить вдалий футзальний сезон ФК «Фенікс» с. Ганнопіль результативно продовжився у головному турнірі Вінниччини.
09 Березня, 2021 р., 11:18
Культура, медіа та туризм тісно пов'язані між собою. На існування та розвиток цих трьох секторів в Україні впливає багато факторів.
09 Березня, 2021 р., 10:40
Розвінчуємо найпоширеніші міфи про вакцинацію від COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь