ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Березня, 2021 р., 16:36
Керуючись Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 №1105-XIV, Немирівське  відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області( далі - Немирівське відділення) реалізує державну політику у сфері соціального страхування,  виконує  основні функції і завдання з питань надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг застрахованим особам та потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на території  Немирівського та Тульчинського районів Вінницької області.                                                                
02 Березня, 2021 р., 16:34
02 березня 2021 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням заступника голови районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заступника голови районної державної адміністрації Юрія Деркача було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
02 Березня, 2021 р., 16:06
Під час робочої поїздки до Луганської області Президент України Володимир Зеленський вакцинувався від коронавірусної хвороби COVID-19.
02 Березня, 2021 р., 15:48
Про структуру нового Кримінального кодексу України розповів член Комісії з питань правової реформи при Президентові України, заступник голови робочої групи з питань розвитку кримінального права Микола Хавронюк на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Розвиток Правосуддя».
02 Березня, 2021 р., 14:45
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що найближчим часом підпише указ щодо реалізації трирічної Стратегії розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства, яка була презентована під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя».
02 Березня, 2021 р., 14:45
Чому Україні не потрібен Господарський кодекс розповів доктор юридичних наук, професор, заступник керівника робочої групи з питань рекодифікації Цивільного кодексу Олексій Кот на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Розвиток Правосуддя».
02 Березня, 2021 р., 14:44
1 березня 2021 року відбулась позачергова 5 сесія Піщанської селищної ради. В пленарному засіданні взяв участь голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.  
02 Березня, 2021 р., 14:12
За ініціативи  Міністерства цифрової трансформації України, 2 березня, в онлайн режимі відбулась презентація  онлайн-сервісів, які покликані надавати безкоштовні послуги та консультації. У заході взяли участь заступник голови ОДА Сергій Здітовецький та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.
02 Березня, 2021 р., 11:50
Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Розвиток правосуддя» розповів про планування законотворчої діяльності у Верховній Раді.
02 Березня, 2021 р., 11:04
До роботи над Національною стратегією зі створення безбар’єрного простору долучилося вже понад 150 експертів з усієї України. Вони працюють в тематичних групах за шістьма напрямками, охоплюючи різні сфери безбар’єрності: від фізичної до цифрової. Пакет експертних пропозицій стане основою проєкту Нацстратегії безбар’єрності.Імпульсом до створення Національної стратегії без бар’єрності стала “Велика розмова про безбар’єрність”, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська. Відповіді учасників опитування, проведеного в межах цього проєкту, показали, що проблема бар’єрів турбує українців, адже стосуються майже кожного. Наприклад, студенту або літній людині важко влаштуватися на роботу, батьки з дитячим візком або людина з інвалідністю не завжди можуть потрапити у магазин, а дитина на селі не має можливості навчатися дистанційно через відсутність інтернету. Все це бар’єри, які перешкоджають не лише окремим людям, але й розвитку країни загалом – переконані експерти. Тому виникла необхідність створення державної стратегії, яка буде націлена на комплекс невирішення цих питань. Розробка Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору відбувається в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської та на виконання Указу Президента України. Її мета – зробити безбар’єрність новою суспільною нормою.Координує роботу над Стратегією міжвідомча робоча группа КабінетуМіністрівУкраїни під головуванням Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова. До групи входять 11 міністрів, низка народних депутатів України, представники Офісу Президента України, державних органів влади, Національного інституту стратегічних досліджень, громадськості та експертної спільноти. До розробки стратегії також долучилися вже понад 150 експертів з різних регіонів країни. Вони працюють над конкретними пропозиціями у тематичних групах за шістьма основними напрямками:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь