ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2021 р., 12:22
Російська Федерація, порушуючи норми та принципи міжнародного права, двосторонні та багатосторонні угоди, з метою реставрації імперської Росії в лютому 2014 року анексувала Автономну Республіку Крим і Севастополь, окупувала окремі райони Донецької та Луганської областей.
26 Лютого, 2021 р., 11:19
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розпочав робочу поїздку до Вінницької області. У ході візиту він візьме участь у засіданні п’ятої сесії Вінницької обласної Ради VIII скликання, під час якої заплановано виступ Голови Парламенту.
26 Лютого, 2021 р., 10:33
В умовах карантинних обмежень необхідно пам’ятати про правила гігієни та фізичного дистанціювання.
26 Лютого, 2021 р., 10:27
У 2021 році державна влада України переходить на новий рівень реалізації проєктів у співпраці з місцевою владою. Про це сказав заступник голови Офісу Президента України, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко у четвер, 25 лютого, під час засідання Ради розвитку громад та територій.
26 Лютого, 2021 р., 10:10
26 лютого 2021 року  відбулась обласне онлайн-засідання за участю директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій.
26 Лютого, 2021 р., 07:41
25 лютого 2014-го біля будівлі кримської Верховної Ради відбувся проросійський мітинг, який організували організація «Кримський фронт» і так звані «козацькі» організації. Учасники акції вигукували проросійські гасла та вимагали відокремлення від України шляхом проведення референдуму. Перед мітингувальниками виступив тодішній голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов, який оголосив про проведення 26 лютого позачергової сесії. ЗМІ почали повідомляти, що на цю сесію може бути винесено питання про вихід Криму зі складу України.
25 Лютого, 2021 р., 16:57
25 лютого під керівництвом начальника управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації Марії Зонової відбулася онлайн-нарада Робочої групи з розроблення місцевого плану управління відходами у рамках «Південного кластеру».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь