ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2021 р., 09:41
Форум відбудеться у Києві 1-3 березня з дотриманням усіх карантинних норм.
26 Лютого, 2021 р., 16:38
Про це повідомив голова ОДА Сергій Борзов. Він зазначив, що Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, в рамках робочої поїздки до Вінницької області, знайомився з дорожньою картою реконструкції аеропорту «Вінниця». Варто зазначити, що під час візиту Президента України до Вінниці у вересні минулого року, Володимир Зеленський наголосив, що за його каденції аеропорти будуть побудовані у всіх стратегічно важливих містах.
26 Лютого, 2021 р., 14:57
Сьогодні, 26 лютого 2021 року, начальником управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації Богачем М. В. спільно із заступником начальника Бурдо О. О. організовано та проведено виїздну зустріч з керівним складом та працівниками Брацлавської селищної територіальної громади:
26 Лютого, 2021 р., 14:51
25 лютого 2021 року в рамках робочого візиту до Тульчинщини завітав головний архітектор Вінницької області  Олександр Рекута та завідувач сектору охорони культурної спадщини Управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації  Михайло Потупчик.
26 Лютого, 2021 р., 14:49
Фонд соціального страхування України реалізує державну політику у сферах соціального страхування в зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності. Фонд здійснює соціальний захист застрахованих осіб, тих хто працює на виробництві, в установах, організаціях, проводить підприємницьку чи незалежну професійну діяльність та сплачує єдиний соціальний внесок.
26 Лютого, 2021 р., 12:47
Верховна Рада України готова до активної співпраці з місцевими органами влади, зокрема, й у форматі Консультативної ради з питань місцевого самоврядування при Парламенті. Про це заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, виступаючи на засіданні сесії Вінницької обласної ради під час робочої поїздки на Вінниччину.
26 Лютого, 2021 р., 12:45
25 лютого у ході ознайомлювальних візитів по громадам укрупненого Тульчинського району голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк у складі робочої групи - заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача, начальника відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства Миколи Шевчука та начальника ДПРЧ-14 Сергія Рудика  відвідав Брацлавську ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь