ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2021 р., 14:08
Про вакцину британської компанії AstraZeneca не могли сьогодні не згадати на зустрічі із з Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні пані Меліндою Сіммонс.
01 Березня, 2021 р., 14:06
Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров’я запустило послугу “Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19” у застосунку та на порталі Дія, а також через національний контакт-центр з питань протидії COVID-19. Зареєструватися до цього списку зможе кожен охочий з 1 березня.
01 Березня, 2021 р., 14:03
27 грудня у місті Збараж Тернопільської області відбувся Кубок України з Free-fight  – 2021. В змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з різних областей України. Збірну Вінницької області було сформована з спортсменів клубу «Січ» м.Вінниця та спортсменів СК «Гепард» м.Тульчин.
01 Березня, 2021 р., 12:55
Не лише захисні маски знижують поширення коронавірусної інфекції, а й масове тестування та самоізоляція при виявленні позитивного результату!
01 Березня, 2021 р., 12:26
«За аналогією з державними послугами у смартфоні, ми прагнемо та обов'язково зробимо «Суд у смартфоні». Більшість бюрократичних процедур перейдуть в онлайн, що прискорить судовий процес, мінімізує корупцію та можливості для зловживань. Важливим питанням є також безпосередня участь громадян України у здійсненні правосуддя. Ми запроваджуємо в країні народовладдя, а це не лише місцеві та всеукраїнські референдуми. Один з його інструментів є суд присяжних. Наразі вже готові законопроєкти, що дадуть старт його роботі. Однак ми розуміємо, що суд присяжних не тільки підвищує довіру до правосуддя, це і велика відповідальність за долю учасників процесу. А тому модель та формат суду присяжних будуть детально й уважно обговорюватись», - заявив Володимир Зеленський.
01 Березня, 2021 р., 12:25
В Україні буде реалізовано дієву судову реформу, яка гарантуватиме право кожного громадянина на чесний, незалежний та справедливий суд. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя» у Києві.
01 Березня, 2021 р., 11:23
Про безпеку та ефективність використання вакцин від коронавірусної хвороби розповів заступник директора Вінницького обласного центру громадського здоров’я Олег Лук’янович.
01 Березня, 2021 р., 11:12
01 березня 2021 року  відбулось обласне онлайн-засідання за участю заступників голови облдержадміністрації, директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій.
01 Березня, 2021 р., 10:47
Управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації, з метою забезпечення реалізації Закону України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», проводить відкритий конкурс із визначення аптечного або фармацевтичного підприємства для забезпечення безоплатного відпуску ліків жителям Тульчинського району постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи із подальшим відшкодуванням вартості відпущених ліків за рахунок місцевих (обласних) коштів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь