ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Листопада, 2020 р., 09:04
За результатами наради від 26 жовтня з головами райдержадміністрацій  та представниками керівництва міст обласного значення під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького щодо забезпечення медичним киснем ліжок, визначених для лікування пацієнтів, хворих на COVID-19 було дано доручення щодо збільшенням майже в усіх районах додаткового ліжкового фонду для лікування хворих на коронавірус.
05 Листопада, 2020 р., 16:58
Сьогодні, 5 жовтня, нові автомобілі «Renault Duster» надійшов для обслуговування пацієнтів Холодівської АЗПСМ. Ключі від новенької авто в селі Холодівка лікарю загальної практики сімейної медицини Сергію Турченюку вручили голова районної державної адміністрації Олег Боровський, заступник голови Юрій Деркач, головний лікар Тульчинського районного Центру ПМСД Віталій Нечипорук.
05 Листопада, 2020 р., 11:57
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації  як координатор з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, повідомляє про те, що з метою сприяння у наданні послуг особам, що постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині тимчасового, безпечного, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв'язків між мамою і дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми «Місто добра».
05 Листопада, 2020 р., 10:12
Одразу після прибуття на батьківщину нацгвардієць Віталій Марків поїхав на зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським.
04 Листопада, 2020 р., 15:58
У середу, 4 листопада, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки й оборони України Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.
03 Листопада, 2020 р., 15:32
03 листопада 2020 року в кабінеті голови районної державної адміністрації Олега Боровського відбулося чергове засідання  постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян, що надходять до Тульчинської районної державної адміністрації.
03 Листопада, 2020 р., 15:18
Сьогодні, 03.11.2020 року згідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування відбувся ІV сесія  он-лайн навчання з питань запобігання та виявлення корупції  для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, установ та організацій Вінницької області.
03 Листопада, 2020 р., 15:10
Кожен суб’єкт  господарювання, що займається  рослинництвом, кормо виробництвом може мати в наявності залишки насіння сільськогосподарських культур. Якщо насіння не відповідає сортовим та посівним вимогам його здебільшого переводять на власні потреби, а саме використовують як продукт харчування або як корм для сільськогосподарських тварин. Коли ж насіння уражене в значній мірі грибковими хворобами, шкідниками  або оброблене хімічними засобами захисту, воно становить загрозу  екологічному та/або економічному благополуччю. Відповідно до ст. 17 Закону України «Про насіння та садивний матеріал»,  таке насіння  не може бути використане на продовольчі, кормові та  інші цілі, як і садивний матеріал, що не може бути використаний для  створення багаторічних насаджень та підлягає  вилученню з обігу з послідуючим  фізичним знищенням.
03 Листопада, 2020 р., 15:09
3 листопада 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням голови Тульчинської райдержадміністрації, голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були розглянуті такі питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь