ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2020 р., 11:35
1 листопада у м.Луцьк відбувся Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «Магістр» в якому взяли участь близько 100 юнаків та дівчат віком від 8 до 15 років. Клуб Бойових Мистецтв «Гепард» представив 12 своїх вихованців в даних змаганнях.
01 Листопада, 2020 р., 08:33
Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем соціального працівника! Наше  суспільство неможливо уявити без самовідданої праці соціальних працівників. Ваша діяльність є головною ланкою в здійсненні державної соціальної політики.
30 Жовтня, 2020 р., 16:06
Сьогодні, 30 жовтня, відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням очільника обласної державної адміністрації, голови обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сергія Борзова.
30 Жовтня, 2020 р., 12:33
Якщо стандартні розсилки від магазинів, банків, мобільних операторів тощо ми можемо пропустити повз, то повідомлення від друзів ми ніколи не ігноруємо. Шахраї вирішили скористатись і цим. Отже, ділимося розповсюдженою шахрайською схемою в соціальних мережах.
30 Жовтня, 2020 р., 12:19
Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.
30 Жовтня, 2020 р., 11:54
Сьогодні, напередодні Дня працівника соціальної сфери, що відзначається в державі щорічно у першу неділю листопада, голова районної державної адміністрації Олег Боровський привітав працівників соціальної сфери, вручивши їм почесні грамоти та грошові винагороди.
29 Жовтня, 2020 р., 16:14
«Стара як світ» шахрайська схема про виграш автомобіля працює і сьогодні. Жертві надходить подібне SMS-повідомлення:«Вітаємо! Ви виграли «Сітроен С4», деталі за посиланням або за телефоном».
29 Жовтня, 2020 р., 16:12
Відповідно до вимог ст. 13 та ст. 15 Закону України «Про оренду землі», договір оренди землі – це договір, за яким орендодавець зобов’язаний за плату передати орендареві земельну ділянку у володіння і користування на певний строк, а орендар зобов’язаний використовувати земельну ділянку відповідно до умов договору та вимог земельного законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь