ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Жовтня, 2020 р., 11:29
В рамках відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми – 18 жовтня, який започатковано у 2007 році Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища. 22 жовтня 2020 року, головний спеціаліст з питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення  Мирончук В.О. спільно з директором Тульчинського РЦ СССДМ Капелюшна О.П. було проведено вуличну інформаційну кампанію «Торгівля людьми – злочин сучасності» з дотриманням вимог адаптивного карантину.
22 Жовтня, 2020 р., 15:56
Виконавчий комітет Тульчинської міської ради повідомляє, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт по влаштуванню асфальтобетонного покриття на автодорозі Немирів-Ямпіль Р-08 філією «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України»» 23.10.2020 з 6:00 -24:00 буде тимчасово обмежено проїзд по вул. Незалежності - вул. Суворова (в’їзна арка Тульчин-Кінотеатр).
22 Жовтня, 2020 р., 15:07
Голова районної державної адміністрації Олег Боровський  взяв участь у відкритті Холодівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, де був проведений капітальний ремонт.
22 Жовтня, 2020 р., 14:17
Шановні виборці – жителі Тульчинщини! 25 жовтня  кожна громада буде обирати для себе владу на місцях, якій довірить управління громадами району на найближчі роки. Закликаю кожного з вас виконати громадянський обов’язок – прийти 25 жовтня на свою виборчу дільницю і проголосувати за тих кандидатів, які, на ваше переконання, зможуть захистити інтереси громади, забезпечити її духовний та економічний розвиток.
22 Жовтня, 2020 р., 14:13
Усі вимоги, які мають бути дотримані на виборчих дільницях, чітко окреслені у постанові ЦВК №364 та у затвердженому Урядом «Порядку здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів».
22 Жовтня, 2020 р., 11:57
21 жовтня голова  райдержадміністрації Олег Боровський оглянув хід виконання робіт з реконструкції приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу КНП «Тульчинська центральна районна лікарня».
22 Жовтня, 2020 р., 11:19
Світ охопила пандемія коронавірусу COVID-19, яка не оминула і нашу тульчинщину. COVID-19 став серйозним випробовуванням для наших громадян. Нелегка ноша  припала на плечі всіх  медичних  працівників  в  період  пандемії  коронавірусу.
22 Жовтня, 2020 р., 09:51
До дня місцевих виборів залишилось все менше часу, а паспорт громадянина України  – є основним документом для реалізації права голосу у виборах. Тому, якщо ви з якихось причин не забрали свій виготовлений паспорт, або ж не встигли вклеїти фото в паспорт по досягненню 25-ти та 45-ти років, то ласкаво просимо до Міграційної служби.
21 Жовтня, 2020 р., 16:00
Дорогий народе! Шановні громадяни України! Шановні народні депутати, пане Голово, пане Прем’єр-міністре, члени уряду та Офісу Президента, шановні судді, представники дипломатичного корпусу, ваші блаженства, шановні журналісти!
21 Жовтня, 2020 р., 14:54
20 жовтня 2020 року відбулись громадські слухання в селі Ульянівка на якому були обговорені звіт стратегічної екологічної оцінки проекту «Будівництво другого етапу будівництва внутрішньогосподарського енергетичного комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» по виробництву електроенергії з біомаси рослинного та тваринного походження потужністю 12 мВт, розташованого на території Богданівської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області та Детальний план території для будівництва  другого етапу будівництва внутрішньогосподарського енергетичного комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» по виробництву електроенергії з біомаси рослинного та тваринного походження потужністю 12 МВт

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь