ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Жовтня, 2020 р., 15:00
На Вінниччині суттєво загострилась епідситуація щодо рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію.
28 Жовтня, 2020 р., 14:40
Під час відеоселекторної наради 28 жовтня в Головному управлінні Національної поліції начальник ГУНП Іван Іщенко подякував поліцейському Тульчинського відділення поліції за професійні дії під час затримання зловмисників та вручив йому нагрудний знак «Відзнака Головного управління Національної поліції у Вінницькій області».
28 Жовтня, 2020 р., 14:08
Важка, підступна хвороба сьогодні передчасно обірвала життя мудрого керівника, професіонала, гарної людини – головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня» Віталія Петровича Лисиці.
28 Жовтня, 2020 р., 12:49
Сьогодні в День визволення України від фашистських загарбників голова райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови районної ради Надія Григорьєва, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач,керівники структурних підрозділів райдержадміністрації вшанували пам’ять полеглих на фронтах Другої світової війни, поклавши квіти до пам’ятних місць:  Меморіалу  Слави  та Братської могили у м. Тульчин.
28 Жовтня, 2020 р., 11:29
Щиросердно вітаю Вас з Днем визволення України від фашистських загарбників! Сьогодні ми вшановуємо великий подвиг визволителів української землі, висловлюємо найщиріші слова подяки людям, які вибороли право на життя і свободу нашого народу, врятували від нацизму народи європейського континенту.
27 Жовтня, 2020 р., 15:23
В 1920 році селянство України, залишене наодинці з московсько-більшовицькою владою (регулярна українська армія на цей час була вже інтернована за кордоном), піднялося проти неї на героїчну, але стихійну та неорганізовану боротьбу. Розвитку повстанського руху сприяла терористична щодо селянина політика більшовицької партії.
27 Жовтня, 2020 р., 14:49
З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності службою у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації спільно з працівниками Тульчинського районного центру соціальних служб був проведений рейд “Неблагополучні сім'ї” на території с. Клебань, с. Богданівка та с. Михайлівка Тульчинського району Вінницької області.
27 Жовтня, 2020 р., 11:44
Уряд дав завдання очільникам обласних державних адміністрацій забезпечити лікарняні ліжка киснем на 80% вже найближчим часом. Про це йшлося на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
27 Жовтня, 2020 р., 11:43
АТ «Вінницягаз» закликає усіх споживачів природного газу пам’ятати та дотримуватися правил безпеки під час використання газу в побуті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь