ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Листопада, 2020 р., 09:15
18 листопада 2020 року  відбулась обласна онлайн-нарада за участю першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Заболотної, заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій, голів ОТГ. Відкрила та провела нараду перший  заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.
19 Листопада, 2020 р., 08:55
З метою запобігання настанню нещасних випадків у закладах охорони здоров’я, Державна служба України з питань праці надає Методичні рекомендації щодо безпечної експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем.
18 Листопада, 2020 р., 10:27
16 листопада за адресою м. Тульчин вул. Артоболевського 4 сталося загоряння однієї із квартир на четвертому поверсі.
18 Листопада, 2020 р., 09:31
17 листопада, за дорученням Голови обласної державної адміністрації Сергія Борзова відбулася нарада, метою якої було опрацювання всіх технічних нюансів додаткового перепрофілювання лікарень області під «ковідні» та забезпечення не менше 80 % ліжок киснем для надання допомоги хворим на COVID-19.
17 Листопада, 2020 р., 15:46
Сьогодні з робочим візитом Крищинецький ЗЗСО І –ІІІ ступенів відвідали заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Чепернатий.
17 Листопада, 2020 р., 09:22
Завершилась  осіння частина VI–го відкритого чемпіонату Тульчинського району з футболу сезону 2020 - 2021 років.
17 Листопада, 2020 р., 07:42
Студентське життя – це незабутній період розвитку особистості. Саме в ці роки формуються громадянська і життєва позиції людини. Ви – юна інтелектуальна еліта. Навчання – це перший ступінь становлення вас, як професіоналів. Вчіться самостійно приймати рішення. Ви вже зробили важливий крок, обравши майбутню спеціальність і кращий навчальний заклад. Тепер належить отримати знання, щоб потім з успіхом застосовувати їх на практиці. Тому ви – наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, яка невдовзі прийде на зміну старшому поколінню і стане важливим чинником зростання українського суспільства.
16 Листопада, 2020 р., 16:55
У КНП Тульчинська центральна районна лікарня тривають будівельні роботи з реконструкції приймального відділення під відділення екстреної медичної допомоги,  які розпочато у вересні місяці поточного року.
16 Листопада, 2020 р., 16:54
Сьогодні, 16 листопада, голова  районної державної адміністрації Олег Боровський, а також начальник відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики  та захисту довкілля Микола Шевчук здійснили робочий візит у КНП «Тульчинська центральна районна лікарня», де ознайомились з початком виконання робіт з реконструції кисневої рампи та системи кисню для хірургічного корпусу медичного закладу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь