ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2020 р., 15:55
Сьогодні представники Кабінету Mіністрів, відповідальні за запобігання поширенню коронавірусної інфекції, зокрема Міністерства охорони здоров'я, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства внутрішніх справ, а також Ради національної безпеки і оборони, зберуться на нараду, щоб дати прогнози розвитку епідемічної ситуації та визначитися, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і коли. Про результати буде повідомлено якнайшвидше, щоб поінформувати людей заздалегідь і підготуватися з точки зору економіки та надання послуг населенню. Про це йшлося на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.
30 Листопада, 2020 р., 11:08
27 листопада 2020 року в кінотеатрі «Родина» у м.Вінниця відбулось нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу аматорського кіно «КіноМетр-2020».
30 Листопада, 2020 р., 10:46
28 листопада 2020 року спортсмени клуб бойових мистецтв "Гепард" взяли участь у Кубку Черкаської області з ММА, що відбувся у м.Умань.
30 Листопада, 2020 р., 10:29
Тульчинська команда продовжує  здобувати перемоги у відкритій першості  м. Вінниці з футзалу.
30 Листопада, 2020 р., 10:24
28 листопада в м.Тульчині вшанували пам'ять жертв голодомору. Тульчинський міський голова Валерій Весняний, голова райдержадміністрації Олег Боровський, посадовці державної служби та місцевого самоврядування, делегації трудових колективів міста, представники громадських організацій, поклали квіти та запалені лампадки до пам'ятних знаків жертвам голодоморів. Нагадаємо, щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам'ять жертв голодоморів. У цей день традиційно проходить Всеукраїнська акція «Запали свічку!». Ввечері, по всій Україні в вікнах помешкань запалюються свічки пам'яті. Тож кожен може долучитись до цієї акції і запалити свою свічку скорботи.
28 Листопада, 2020 р., 08:17
У цю суботу ми традиційно запалюємо свічки в пам'ять жертв Голодомору. У цей день громада району в знак скорботи приспускає Державний Прапор і хвилиною мовчання вшановує пам’ять про загиблих у роки лихоліття. Ми спільно молимось за багатомільйонну втрату українського люду. Світлі душі невинно убієнних українців незримо поруч з нами.
 
27 Листопада, 2020 р., 16:48
прожитковий мінімум з грудня 2020 року становить:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь