ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Грудня, 2020 р., 16:11
Україна отримає 640 млн євро від Європейського інвестиційного банку для соціально-економічного розвитку східних областей, розвиток міського транспорту й модернізацію транспортної інфраструктури. Відповідні кредитні угоди Уряд України та ЄІБ підписали 9 грудня.
09 Грудня, 2020 р., 16:10
Президент України Володимир Зеленський привітав рішення Європейського Союзу про виплату Україні першого траншу макрофінансової допомоги в розмірі 600 мільйонів євро.
09 Грудня, 2020 р., 07:42
9 грудня, у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв злочину геноциду, вшанування їхньої гідності та запобігати цьому злочину. Саме ця дата була обрана у зв’язку з тим, що в цей день в 1948 році була прийнята Конвенція про запобігання злочину геноциду і покарання за нього.
08 Грудня, 2020 р., 11:35
Уряд прийняв постанову щодо змін до Порядку проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал. Його привели у відповідність до міжнародних вимог
08 Грудня, 2020 р., 10:32
Законом України внесено зміни до Примітки до статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП), які уточнюють суб’єктів цього правопорушення (з огляду на положення статей 3 та 45 Закону України «Про запобігання корупції), а також дозволяють накладати адміністративні стягнення за цією статтею у випадку, коли відомості в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відрізнятимуться від достовірних на суму «від 100 до 500 прожиткових мінімумів для працездатних осіб», а не «від 100 до 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб» як зазначено в чинній редакції.
08 Грудня, 2020 р., 08:45
4 грудня в клубі бойових мистецтв «Гепард» відбувся традиційний щорічний турнір зі змішаних єдиноборств "Кубок Тульчинщини-2020", який був приурочений до дня Збройних Сил України та пам’яті наших земляків Анатолія Грубого та Андрія Ведешина , які загинули в зоні АТО.
07 Грудня, 2020 р., 16:20
Сьогодні, голова райдержадміністрації Олег Боровський, голова районної ради Василь Неборецький, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, Тульчинський міський голова Валерій Весняний завітали для вручення  почесних грамот та грошових винагород до військовослужбовців військової частини  А 1424 та Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь