ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2020 р., 10:24
17 грудня 2020 року у м.Вінниця відбулась ХІІ конференція Вінницької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного «Колос».
19 Грудня, 2020 р., 09:25
За своєю природою адвокатура є одним з інструментів демократичного суспільства, оскільки виконує найважливішу цивільну функцію – захист прав і законних інтересів громадян та юридичних осіб.
18 Грудня, 2020 р., 14:57
На знак підтримки військовослужбовців, які беруть участь в ООС із стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганських областях, а також із наближенням новорічних та різдвяних свят Тульчинщина підтримала  гуманітарну акцію, яку ініціювала обласна державна адміністрація.
18 Грудня, 2020 р., 08:26
У лютому 2021 року відбудеться нагородження переможців обласного конкурсу «Людина року 2020». Метою конкурсу є виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти області та нагородження переможців за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності.
17 Грудня, 2020 р., 10:27
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року № 1191-р  та з  метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2021 році 7 січня - Різдва Христового, 24 серпня - Дня незалежності України та 14 жовтня - Дня захисника України, керівникам підприємств, установ та організацій (крім органів Пенсійного фонду України, акціонерного товариства “Укрпошта”, Державної казначейської служби та банківських установ) для працівників, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень із двома вихідними днями в суботу та неділю, рекомендовано перенести у 2021 році в порядку та на умовах, визначених законодавством, робочі дні з:
17 Грудня, 2020 р., 08:58
16 грудня 2020 року  відбулась обласна онлайн-нарада за участю першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Заболотної, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій, головних лікарів районних лікарень. Відкрила та провела нараду перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.
17 Грудня, 2020 р., 08:15
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби! 
16 Грудня, 2020 р., 16:35
Сьогодні, 16 грудня, голова  районної державної адміністрації Олег Боровський спільно з  начальником відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики  та захисту довкілля Микола Шевчук та в.о.головного лікаря КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» районної ради Галина Роспутна провели огляд за станом  виконання робіт по реконструкції кисневої рампи та системи кисню для хірургічного корпусу медичного закладу.
16 Грудня, 2020 р., 16:32
Процес  проведення робіт з реконструкції приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу КНП «Тульчинська центральна районна лікарня», щоденно контролюється зі сторони керівництва райдержадміністрації та медичного закладу. Активні будівельно-ремонтні роботи,  жодним чином, не зупинили діяльність лікарні, як медичного закладу. Тут працюють у звичному, а зважаючи на пандемію, у посиленому режимі.
16 Грудня, 2020 р., 10:12
Футбольний клуб «Фенікс» с. Ганнопіль є активним учасником спортивних змагань, які проводяться на спортивних майданчиках Вінниччини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь