ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2020 р., 15:57
Сьогодні, 7 грудня, голова районної державної адміністрації Олег Боровський, за участю головного архітектора району Миколи Шевчука, провів зустріч з представниками проектної та підрядної організаціями щодо виконання робіт  з реконструкції кисневої рампи та мереж кисню для хірургічного корпусу КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської районної ради, аби спільно обговорити проблемні питання, а також напрацювання  пропозицій  для врахування в подальшій роботі.
07 Грудня, 2020 р., 11:38
Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом і важливим ритуальним предметом. Це невід’ємна частина української культурної спадщини.
07 Грудня, 2020 р., 10:59
Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» № 943-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 03 листопада 2020 року і який набув чинності 29 листопада 2020 року.
07 Грудня, 2020 р., 10:57
Сьогодні, 07 грудня, голова районної державної адміністрації Олег Боровський та голова районної ради Василь Неборецький вручили грамоти районної державної адміністрації та районної ради  з нагоди  Міжнародного дня волонтера.
07 Грудня, 2020 р., 07:49
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні.
06 Грудня, 2020 р., 08:56
 6 грудня 1993 року Верховна Рада України встановила свято – День Збройних Сил держави. Моментом відліку історії армії незалежної України стала дата прийняття Закону «Про Збройні Сили України», який парламент ухвалив 6 грудня 1991 року. Українська армія пройшла складний етап становлення. Створення дієздатних та ефективних збройних сил, є важливим кроком у становленні незалежної держави, яка захищає свій суверенітет і територіальну цілісність.
05 Грудня, 2020 р., 08:47
Прийміть найтепліші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтера і мій низький уклін за те, що робите наше життя кращим!
04 Грудня, 2020 р., 15:31
ТОВ «Вінницягаз Збут» надає своїм клієнтам додаткову можливість спланувати витрати на природний газ. У грудні рахунки споживачів матимуть інформацію не тільки про вартість природного газу, спожитого у листопаді, а й обсяг очікуваного споживання в наступному місяці.
04 Грудня, 2020 р., 14:19
03 грудня 2020 року головним спеціалістом з питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирончук В.О. та  фахівцем із соціальної роботи Тульчинського  РЦССДМ Мисливою А.А.  на  території м.Тульчин  було проведено інформаційну кампанію щодо попередження домашнього насильства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь