ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2020 р., 09:44
15 рудня в кабінеті голови районної державної адміністрації відбулось чергове засідання постійнодіючої комісії з питань розгляду звернень громадян.
15 Грудня, 2020 р., 16:57
Голова райдержадміністрації Олег Боровський та начальник відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Микола Шевчук  оглянули хід виконання робіт з реконструкції приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу КНП «Тульчинська центральна районна лікарня», що відбувається в межах Президентської програми «Велике будівництво».
15 Грудня, 2020 р., 16:39
Голова  районної державної адміністрації Олег Боровський, а також начальник відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики  та захисту довкілля Микола Шевчук здійснили робочий візит до КНП «Тульчинська центральна районна лікарня»", де ознайомились із ходом виконання робіт з реконструкції кисневої рампи та системи кисню для хірургічного корпусу медичного закладу.
15 Грудня, 2020 р., 16:36
15 грудня, в актовій залі будинку рад відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради 8 скликання. Депутати районної ради опрацювали 49 питань порядку денного, а саме:
15 Грудня, 2020 р., 11:27
Заявки на отримання 8 тисяч гривень одноразової допомоги від держави ФОПам та найманим працівникам відучора почав приймати портал «Дія». 
15 Грудня, 2020 р., 09:47
Від імені районної державної адміністрації та від мене особисто прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників суду!
14 Грудня, 2020 р., 16:26
З 19 грудня 2020 року по всій території України будуть діяти нові обмеження. 
14 Грудня, 2020 р., 16:23
Уже готова половина з 210 обіцяних приймальних відділень екстреної медичної допомоги, які будують з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. До кінця поточного року там прийматимуть сучасне обладнання. Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов на традиційній селекторній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, що відбулася під головуванням Глави держави.
14 Грудня, 2020 р., 14:58
Сьогодні, 14 грудня, голова райдержадміністрації  Олег Боровський, голова районної ради Василь Неборецький,  заступник міського голови Алла Поваляєва та голова громадської організації «Ліквідатори Чорнобиля» Станіслав Вільк в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС зустрілись із учасниками тих буремних подій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь