ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Листопада, 2020 р., 11:27
Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочою поїздкою у Дніпропетровській області, ознайомився з роботою Військово-медичного клінічного центру Східного регіону.
27 Листопада, 2020 р., 11:07
27 листопада 2020  року  проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання  домашньому насильству та протидії торгівлі людьми за участі працівників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти райдержадміністрації, служби у справах дітей райдержадміністрації, фахівців Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області, Тульчинського відділення поліції Немирівського відділу поліції.
27 Листопада, 2020 р., 10:39
Специфіка впливу коронавірусу на людський організм така, що вилікувати хворого без під’єднання до приладів штучного дихання чи штучного постачання кисню часто-густо не можна.
27 Листопада, 2020 р., 09:02
Ціна природного газу для побутових споживачів ТОВ "Вінницягаз Збут" у грудні 2020 року становитиме 8,85455 грн за м куб. У перерахунку на енергоодиниці це - 0,8369 грн/кВт-год.
27 Листопада, 2020 р., 09:00
26 листопада 2020 року  відбулась обласна онлайн-нарада за участю першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Заболотної, заступників голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького та Олександра Піщика, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій, голів ОТГ, головних лікарів районних лікарень. Відкрила та провела нараду перший  заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.
26 Листопада, 2020 р., 17:00
25 листопада голова райдержадміністрації Олег Боровський провів чергове засідання районної комісії з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів  соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 рр. та його стабільного проходження.
26 Листопада, 2020 р., 11:34
Театр працює лише тоді, коли він може показувати свої вистави, їздити на фестивалі, запрошувати режисерів, спілкуватися з глядачем в режимі оф лайн. Саме тому театри вирішили не розлучатися з улюбленим глядачем навіть попри пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. В Україні триває карантин, але це не привід забувати про культуру. Безліч установ культури, у тому числі й театри, продовжують тішити глядачів виставами он-лайн або ж готують і прем'єри. 
26 Листопада, 2020 р., 11:33
За інформацією прес-служби ГУ національної поліції у Вінницькій області 25 листопада  сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «ВАЗ» та Kia Carens.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь