ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Жовтня, 2020 р., 09:35
Порядок голосування та відповідальність за порушення законодавства на місцевих виборах
15 Жовтня, 2020 р., 15:47
На кого більше схожий шахрай: на хакера чи на психолога? Здавалося б у сучасному цифровому світі треба бути хакером, щоб вкрасти гроші з рахунків, але статистика говорить про інше.
14 Жовтня, 2020 р., 18:23
14 жовтня, в День захисника України, в місті Тульчин урочисто відкрито та освячено меморіальний комплекс "Борцям за незалежність України". У церемонії відкриття взяли участь учасники АТО/ООС, військовослужбовці, волонтери, керівництво району та міста, члени районного товариства Українського козацтва, громадськість, містяни.
14 Жовтня, 2020 р., 10:21
Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва, Днем створення Української Повстанської Армії та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
13 Жовтня, 2020 р., 14:21
Сьогодні, напередодні Дня захисника України, що відзначається в державі  14 жовтня, голова районної державної адміністрації Олег Боровський та заступник голови районної ради Надія Григорьєва привітали учасників АТО/ООС, військовослужбовців військової частини А1424, працівників поліції та районного військового комісаріату, вручивши їм почесні грамоти та грошові винагороди.
13 Жовтня, 2020 р., 12:52
Відтепер власники малого і середнього бізнесу, підприємства та організації не тільки Вінницької області, а й всієї України можуть укласти договір на постачання електричної енергії з ТОВ “Вінницягаз Збут”. Компанія вже отримала пакет ліцензій на постачання електроенергії та веде переговори щодо укладання перших контрактів з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.
13 Жовтня, 2020 р., 12:52
В рамках робочого візиту, голова районної державної адміністрації Олег Боровський відвідав комунальне некомерційне підприємство «Тульчинська ЦРЛ», де ознайомився із станом готовності медичного закладу на випадок поширення вірусної інфекції в районі. 
13 Жовтня, 2020 р., 09:40
Фінансовий номер телефону – це номер мобільного, який прив’язаний до банківських рахунків. А отже це гарна нажива для шахраїв.
13 Жовтня, 2020 р., 09:37
12 жовтня голова  райдержадміністрації Олег Боровський ознайомився зі станом реалізації проекту з реконструкції приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу КНП «Тульчинська центральна районна лікарня».
12 Жовтня, 2020 р., 14:17
12 жовтня  2020 року в залі засідань адмінбудинку відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головував та вів засідання голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, голова районної державної адміністрації, керівник оперативного штабу із ліквідації надзвичайної ситуації у Тульчинському районі Олег Боровський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь