ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2020 р., 11:07
8,5 млн грн заробили шахраї завдяки шахрайству в інтернеті.
05 Жовтня, 2020 р., 10:03
Міграція – це процес переміщення або через міжнародні кордони, або в межах однієї країни, що включає будь-які пересування людей, незалежно від причин.
05 Жовтня, 2020 р., 10:00
У рамках виконання Плану заходів з реалізації Стратегії реформування державного управління України на 2019-2021 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року №474-р, НАДС спільно із Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Офісом реформ Кабінету Міністрів України проводять вдруге щорічне дослідження «Державна служба в Україні: Ваша точка зору», що має на меті визначити рівень організаційної культури на державній службі, з’ясувати її сильні та слабкі місця, а також обрати цінності спільні для всіх державних службовців.
04 Жовтня, 2020 р., 09:01
День працівників освіти, або День учителя для українського суспільства – особливе свято, бо об’єднує дітей і дорослих, вчителів і вихованців.
03 Жовтня, 2020 р., 16:46
2 жовтня, у місті Хмільник відбувся щорічний конкурс професійної майстерності аварійно-диспетчерських служб АТ «Вінницягаз».
02 Жовтня, 2020 р., 16:50
Сьогодні, 2 жовтня, напередодні Дня працівників освіти, котрий традиційно відзначається в першу неділю жовтня, в залі засідань будинку рад та райдержадміністрації педагогічних працівників району тепло привітали голова районної державної адміністрації Олег Боровський, заступник голови районної ради Надія Григорьєва, начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Чепернатий та голова профспілки педагогічних працівників району Анастасія Стовбчата.
02 Жовтня, 2020 р., 10:25
Вчора, 1 жовтня, голова районної державної адміністрації Олег Боровський та Тульчинський міський голова Валерій Весняний привітали педагогічний колектив Тульчинського фахового коледжу культури з прийдешнім професійним святом – Днем працівників освіти, вручивши почесні грамоти районної державної адміністрації, районної та міської рад.
01 Жовтня, 2020 р., 13:18
 30 вересня 2020 року обласною державною адміністрацією спільно з Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях проведено вебінар з питань дотримання державними службовцями законодавства про державну службу під час виборчого процесу, окремих питань щодо призначення на вакантні посади державної служби в умовах карантину, проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців у 2020 році та інших актуальних питань державної служби.   
01 Жовтня, 2020 р., 12:58
Сьогодні, 1 жовня, голова районної державної адміністрації Олег Боровський взяв участь в онлайн-семінарі на тему: «Нормативно-правове забезпечення впровадження інклюзивного дизайну в міський простір. Історія ДБН в Україні – шлях від обмежених можливостей до ідеології інклюзивності в країні».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь