ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Жовтня, 2020 р., 09:34
Тульчинська міська федерація футболу та Тульчинська районна організація ВФСТ «Колос» повідомляє, що 11 жовтня 2020 року розпочинається  відкритий чемпіонат Тульчинського району з футболу.
07 Жовтня, 2020 р., 09:24
ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2021 році за рахунок коштів обласного бюджету
07 Жовтня, 2020 р., 07:55
Складним та випробувальним став 2020 рік для служби зайнятості. Проте виклики, спричинені карантинними обмеженнями, не стали на заваді злагодженої роботи обласної служби зайнятості. Новації, які впроваджувались в державній службі зайнятості, впродовж останніх років, стали незмінними інструментами в роботі фахівців. Кар’єрні радники та консультанти роботодавців вміло здійснюють обслуговування клієнтів служби зайнятості в межах чинного законодавства.
07 Жовтня, 2020 р., 07:54
06 Жовтня, 2020 р., 16:16
Сьогодні, 6 жовтня, на Вінниччину доправлять тіла наших земляків – курсантів Максима Хом’ячука та Романа Корчовського, які загинули в авіакатастрофі, що сталася ввечері 25 вересня у Харківській області.
06 Жовтня, 2020 р., 16:14
6 жовтня 2020 року  відбулось відкриття культурно-мистецького проєкту "Art Palace" в пам'ятці національного значення XVIIIст. Палаці Потоцьких. м. Тульчин.
06 Жовтня, 2020 р., 11:20
Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 2020 рік Міжнародним роком охорони здоров’я рослин. Заходи, які будуть проводитись  протягом цього року будуть направлені на те, щоб  привернути загальну світову увагу до того, як охорона здоров’я рослин є невід’ємною складовою ліквідації голоду, зниження рівня бідності, охорони навколишнього середовища та економічного розвитку.
05 Жовтня, 2020 р., 16:41
Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступний рік в Україні має стати початком відмови від паперових документів у сфері державних послуг та створення цифрової держави, де бюрократія та корупція будуть нетиповим явищем.
05 Жовтня, 2020 р., 12:39
Значна кількість суб’єктів господарювання, отримавши дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами із необмеженим терміном дії, вважають, що їх обов’язок перед Законом в галузі охорони атмосферного повітря виконаний в повному обсязі, і ніяких додаткових заходів у цьому напрямку більше не вимагається. Однак, це не так.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь