ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Серпня, 2020 р., 11:22
24 серпня 2020 року - вже другий день  с. Ганнопіль приймав футболістів, учасників змагань, що проводяться Вінницькою територіальною організацією ВФСТ «Колос».
25 Серпня, 2020 р., 11:18
23 серпня 2020 року у с. Ганнопіль було проведено зональні змагання з малого футболу обласних літніх спортивних ігор Вінниччини 2020 року серед сільських та селищних територіальних громад «Краще спортивне село Вінниччини», присвячені 70-річчю з дня утворення ФСТ «Колос».
25 Серпня, 2020 р., 11:11
21 серпня 2020 року в с. Березівка Чернівецького району відбулися урочисті заходи приурочені утворенню Всеукраїнської фізкультурно-спортивної організації «Колос».
25 Серпня, 2020 р., 10:03
Шановні громадяни України! Рік тому я розповідав про те, як кожний мій ранок починається з смс-повідомлення від Генерального штабу України. Смс про кількість поранених і загиблих за минулу добу на передовій. Цифри бувають різними, та тільки одне повідомлення робить ранок добрим. Поранених – нуль. Загиблих – нуль.
24 Серпня, 2020 р., 13:25
Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України, учасники АТО/ООС, військовослужбовці, керівництво району та міста, громадськість, волонтери,  молодь поклали квіти до пам’ятних місць - до підніжжя дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів України, а також до пам’ятного Хреста.
23 Серпня, 2020 р., 10:49
23 серпня, в День Державного Прапора України, на Площі Героїв Майдану, перед будинком рад, за участі керівництва районної державної адміністрації, районної ради та Тульчинської міської ради було урочисто піднято державний стяг – національний символ свободи та єдності. Прапор мали за честь підняти заступник голови районної державної адміністрації Юрій Деркач та голова громадської організації «Тульчинська районна спілка учасників АТО» Віталій Харченко. Грамоту Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради з нагоди відзначення Дня Незалежності України було вручено заступнику військового комісара з територіальної оборони Тульчинського районного військового комісаріату, учаснику бойових дій в зоні АТО/ООС, майору Олегу Каленнику. Грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджено чотирнадцять жителів району, серед яких учасники АТО/ООС, працівники культури, освіти, соціального захисту а також посадові особи органів місцевого самоврядування та органів влади. Зі словами вітань до присутніх звернулися заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, Тульчинський міський голова Валерій Весняний та член Тульчинського районного літературно – мистецького об єднання «Оберіг» Марія Ясакова.
23 Серпня, 2020 р., 09:06
Від щирого серця вітаємо вас із Днем Державного Прапора України та величним святом - Днем незалежності України!
21 Серпня, 2020 р., 14:35
Заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації Юрій Деркач та заступник голови Тульчинської   районної ради Надія Григорьєва, за поданням начальника відділу освіти Сергія Чепернатого, вручили Почесну грамоту Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації завідувачці районним методичним кабінетом Вікторії Фурман за багаторічну сумлінну, творчу працю, вагомий особистий внесок у розвиток освіти району та з нагоди ювілею.
21 Серпня, 2020 р., 14:34
23 серпня у День Прапора України на площі «Героїв Майдану»  відбудеться церемонія підняття державного стягу.
21 Серпня, 2020 р., 12:19
20 серпня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянули рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У переліку міст і районів, які віднесли до «жовтої зони» або «помаранчевої зони» жодного населеного пункту чи території Вінницької області немає. Тож на наступні два тижні Вінниччина залишається у «зеленій зоні», де найслабкіші карантинні обмеження. 14 регіонів перевищили рівень захворюваності нових випадків на 100 тисяч населення за останні два тижні. Тому ми маємо 14 червоних зон, 75 – помаранчевих, 106 – жовтих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь