ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2024 р., 11:49
Шлях ветерана довгий і тернистий. Він насичений випробуваннями та викликами. Цивільне населення України має бути готовим пройти цей шлях разом із ветеранками й ветеранами, адже від нашої підтримки залежить якісна адаптація учасників і учасниць бойових дій у суспільстві.
26 Лютого, 2024 р., 11:40
В області відбувся відбір фахівців, які зможуть отримати навички та компетенції з попередження суїцидів. З 600 кандидатів таку можливість отримали чотири спеціаліста: Олена Бессараба, Аліна Кобець, Анастасія Нагібіна та Богдан Руденко.
26 Лютого, 2024 р., 08:33
За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Смоляка Сергія Івановича – старшого сержанта поліції нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).
26 Лютого, 2024 р., 08:22
Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces повідомляє , до у ніч на 26 лютого 2024 року окупанти атакували балістичною ракетою «Іскандер-М» (Крим), двома ЗКР С-300 (Бєлгородська обл.), трьома керованими авіаційними ракетами Х-59, протирадіолокаційною – Х-31П (ТОТ Запорізької обл.) та 14-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» (Курська обл.).
26 Лютого, 2024 р., 08:19
Оборонна політика Європейського Союзу має бути спрямована на адаптацію до нових викликів і сучасних безпекових загроз. Україна, яка прагне стати частиною ЄС, уже почала виробляти зброю. Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресконференції в межах форуму «Україна. Рік 2024», що відбувся в неділю.
26 Лютого, 2024 р., 08:00
В цей день, 10 років тому росія розпочала найбільшу з часів Другої світової війни військову агресію в Європі. Російські війська окупували Крим – це було початком війни.
25 Лютого, 2024 р., 09:37
Начальник ОВА Сергій Борзов провів нараду з керівниками територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, начальниками РВА та представниками поліції щодо проведення заходів мобілізації в області та посилення роботи спільних груп оповіщення.
25 Лютого, 2024 р., 08:00
Ніжна, мила, чарівна, сильна, смілива, відважна. Це все про українську жінку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь