ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2020 р., 11:28
Це свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів. Рішення про святкування було проголошено на 28-й сесії ЮНЕСКО 15 листопада 1995 року й прийнято з метою просвіти, розвитку усвідомлення культурних традицій, а також з урахуванням того, що книги є найбільшим засобом поширення знань, найбільш надійним способом їх збереження. В резолюції відзначається також ефективність проведення в цей день книжкових виставок та ярмарок.
23 Квітня, 2020 р., 09:59
 Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що з метою відзначення в Україні 28 квітня 2020 року Дня охорони праці, створено Організаційний комітет, який прийняв Звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій.
23 Квітня, 2020 р., 08:56
Під час карантину за споживачами комунальних послуг залишаються всі пільги і субсидії, які у них є. Ніхто не має права позбавити їх субсидії у випадку несвоєчасної, або неповної сплати за спожиті енергоносії.
23 Квітня, 2020 р., 08:55
На сьогоднішній день у Вінницькому обласному центрі служби крові існує значна нестача компонентів крові, які є незамінними для порятунку життя хворих. Про це свідчить оприлюднена статистика на сторінці центру у Facebook. Недостатньо крові всіх груп – з І по IV, як Rh(+), так і Rh(-).
21 Квітня, 2020 р., 14:27
Президент України Володимир Зеленський тримає на особистому контролі питання дотримання карантинних обмежень під час Великодніх богослужінь. Наразі в більшості областей країни ситуація спокійна та контрольована, трапляються поодинокі випадки порушення карантину, на які вже відреагували правоохоронні органи.
21 Квітня, 2020 р., 12:23
Шановні вінничани! Через тиждень після свята Великодня починаються поминальні дні. У народі їх ще називають проводами, гробками, батьківськими суботами, або ж Радоницею.
18 Квітня, 2020 р., 11:12
У зв'язку з проведенням карантинних заходів,  у районі проходить щоденна санітарна обробка вулиць. Рятувальники ДПРЧ 14 м.Тульчин,  а також працівники місцевих пожежних команд смт.Кирнасівка та смт. Шпиків продовжують долучатися до комплексної роботи, яка спрямована на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території району.
18 Квітня, 2020 р., 10:48
Станом на 18 квітня 2020 року маємо 5 офіційно підтверджені випадки захворювання жителів нашого району на COVID 19. Наразі проводяться всі необхідні заходи з метою запобігання поширенню інфекції. Встановлюється коло осіб, що контактували з хворими, котрим буде зроблено ПЛР-тести, що будуть направлені на дослідження в обласний лабараторний центр.Проcимо всіх відповідально дотримуватися карантинних заходів та зберігати спокій. Залишайтесь вдома! Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих!
18 Квітня, 2020 р., 10:24
17 квітня 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації, першого заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому розглядались питання «Про заборону функціонування роздрібної торгівлі товарами з лотків і на ринках» та «Про санітарно-епідемічну ситуацію на території району та необхідність введення додаткових обмежувальних заходів на період Великодніх свят та поминальних днів в Тульчинському районі».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь