ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2020 р., 12:26
На превеликий жаль, ми маємо вже 3 офіційно підтверджені випадки захворювання жителів нашого району на COVID 19. Наразі проводяться всі необхідні заходи з метою запобігання поширенню інфекції. Встановлюється коло осіб, що контактували з хворими, котрим буде зроблено ПЛР-тести, що будуть направлені на дослідження в обласний лабараторний центр. Ситуація знаходиться під контролем влади, органів поліції, працівників медичних закладів. Шановні земляки! Проcимо відповідально дотримуватися карантинних заходів та зберігати спокій. За декілька днів Великдень.
17 Квітня, 2020 р., 12:24
16.04.2020 року районною групою  створеною розпорядженням першого заступника  голови Тульчинської райдержадміністрації Боровського О.В. , у складі працівників служби у справах дітей райдержадміністрації,  Тульчинського районного центру  соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді та працівників Тульчинського районного центру  первинної медико-санітарної допомоги, було здійснено виїзд в населенні пункти, а саме: с.Бортники, с.Печера, смт.Шпиків, с.Шура-Копіївська, с.Левківці та відвідано сім’ї  з дітьми , які перебувають в складних життєвих обставинах та сім’ї,   діти яких  на період карантину повернулися із закладів інституційного  догляду.
17 Квітня, 2020 р., 11:55
Підопічні районного територіального Центру соціального обслуговування щиро дякують депутату Верховної ради Ларисі Білозір за привітання з Великоднем та надання пасхальних наборів. Завдяки Ларисі Миколаївні в домівки одиноких пристарілих громадян теж прийшов Великдень!  
17 Квітня, 2020 р., 11:45
16 квітня 2020 року Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” №2653 від 20.12.2019.
17 Квітня, 2020 р., 10:09
В рамках проведення профілактичної роботи в напрямку підтримки сімей, діти  яких опинилися в складних життєвих обставинах, попередження випадків поширення коронавірусної хвороби  (COVID-19) та з метою посилення уваги суспільства до проблем дітей, захисту їх прав і законних інтересів, службою у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації було організовано збір благодійної допомоги у вигляді  продуктів харчування. Окрім того працівниками служби у справах дітей  було забезпечено пошиття масок для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та дітей, які повернулись з закладів інституційного догляду та їх батьків. Як результат було зібрано близько 400 кг. продуктів (цукор, борошно, олія, злаки, мед, крупи, картопля) та виготовлено 140 захисних  масок.
17 Квітня, 2020 р., 09:50
Управління соціального захисту повідомляє! Відповідно до п.4 постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року №247 «Про особливості надання житлових субсидій» […На період карантину проводити розрахунок житлових субсидій з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг: централізоване водопостачання та водовідведенням, постачання гарячої води, газу та електроенергії для побутових потреб (окрім опалення) (соціальні нормативи, у межах яких надається субсидія на оплату ЖКП), що встановлені підпунктами 2—6 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” (Офіційний вісник України, 2014 р., № 73, ст. 2064; 2019 р., № 69, ст. 2390), незалежно від кількості днів дії карантину на місяць].
17 Квітня, 2020 р., 09:49
Вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників пожежної охорони. Ви обрали одну з найскладніших професій, - професію, яка об’єднує людей мужніх та сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії.
17 Квітня, 2020 р., 08:07
Сердечно вітаю усіх вас зі світлим Христовим Воскресінням – святом, яке споконвіку символізує життєву силу, торжество істини та справедливості, знаходить глибокий і радісний відгук у наших душах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь