ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2020 р., 15:55
10 квітня 2020 року першим заступником голови райдержадміністрації Олегом Боровським  у конференц-залі Тульчинської ради, за участі заступника голови районної ради Н.Григорьєвої та членів комісії ТЕБ та НС було проведено позачергове засідання .
10 Квітня, 2020 р., 15:48
10 квітня 2020 року, в умовах карантинних обмежень на зібрання та наради, відділ освіти Тульчинської райдержадміністрації провів чергову (п’яту) он-лайн нараду  у формі вебінару з  керівниками  закладів загальної середньої освіти.
10 Квітня, 2020 р., 14:13
У маленьких містах та селах ми продаємо базові продукти і товари для дому. У цій кризовій ситуації Укрпошта не здорожуватиме товари першої необхідності. Ба більше — листоноша доставить все необхідне додому безкоштовно 
10 Квітня, 2020 р., 14:08
Укрпошта дбає про те, щоб твої рідні з групи ризику отримали безпечне обслуговування, не виходячи з дому?
10 Квітня, 2020 р., 14:08
Цього року  ми  відзначатимуть найголовніше християнське свято Воскресіння Христове в умовах карантину, коли заборонені всі масові релігійні заходи. Одним із найголовніших атрибутів Великодня є паска і традиційне освячення її в церкві.
10 Квітня, 2020 р., 14:02
23 березня Кабінет Міністрів ухвалив відповідну постанову та вніс зміни до ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Згідно з постановою Укрпошта на рівні з іншими операторами поштового зв’язку зможе доставляти споживачам лікарські засоби та супутні товари. Виняток становлять ліки, що потребують особливих умов зберігання, або є в переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також є сильнодіючими та отруйними лікарськими засобами.
10 Квітня, 2020 р., 12:23
З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та на виконання рекомендацій оперативного штабу із ліквідації надзвичайної ситуації у Тульчинському районі гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2,  у населених пунктах району продовжують санітарну обробку автомобільних доріг, тротуарів  та громадських місць.
10 Квітня, 2020 р., 09:59
За бюджетною програмою "Щорічна разова грошова допомога ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань і соціальна допомога особам, які мають особливі та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною" на виплату разової грошової допомоги ветеранам війни, жертвам нацистських переслідувань, учасникам антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) та постраждалим учасникам Революції Гідності в 2020 році по Тульчинському району нарахованно коштів 1474 одержувачам  на загальну  суму 1 млн 821,1 тис. грн., а саме:
09 Квітня, 2020 р., 16:32
Пенсійний фонд України рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь