ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2020 р., 08:05
Для забезпечення стабільного електропостачання та збалансованої роботи енергетичних ринків громадянам необхідно вчасно розраховуватись за отримані комунальні послуги. Адже, незважаючи на пандемію вірусу COVID-19 та запровадження в Україні карантину, виробники та постачальники електроенергії продовжують працювати у штатному режимі та забезпечувати населення електроенергією.
16 Квітня, 2020 р., 10:20
Особливо актуальним питання домашнього насильства і захисту від нього, стало на час карантину в Україні, який ввели для запобігання поширенню коронавірусу (COVID-19). Транспортні обмеження, заборона проведення масових заходів, зачинені навчальні заклади, відсутність розваг і подорожей, самоізоляція – це серйозний виклик для українських родин, оскільки перебування в замкненому просторі для багатьох родин може стати справжнім випробуванням.
15 Квітня, 2020 р., 15:09
Під час щоденного онлайн брифінгу 15 квітня голова ОДА Владислав Скальський повідомив, що за інформацією Обласного Лабораторного центру, станом на сьогодні, на території області зареєстровано 418 підозр на коронавірусну інфекцію. У 241 випадках виявлений коронавірус, в тому числі, у 15 дітей (6 випадків у м.Вінниці, 4 – у м.Гайсині, у Літинському районі – 1, Чернівецькому – 1, Вінницькому – 1, Томашпільському – 1, Тростянецькому - 1). Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані у: м. Вінниці - 105, Калинівському районі – 43, Тростянецькому – 15, Вінницькому - 14, Гайсинському - 11, Козятинському – 7, Немирівському, Жмеринському та Ямпільському по 5, Погребищенському та Літинському по 4, Хмільницькому, Томашпільському, Барському, Липовецькому по 3 випадки,в Крижопільському, Могилів-Подільському, Муровано-Куриловецькому по 2,в м. Ладижин, Тиврівському, Тульчинському, Оратівському та Чернівецькому районах по 1 випадку. Владислав Скальський зазначив: «На даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру є в наявності запас реагентів та ПЛР- тестів на 3100 зразків біологічних матеріалів. Наразі в роботі знаходиться більше ніж 500 зразків відібраних біоматеріалів для дослідження методом полімеразно-ланцюгової реакції».
15 Квітня, 2020 р., 10:45
Шановні земляки  - тульчинці! Наближається одне з найвеличніших християнських свят - Великдень. Зважаючи на події, що відбуваються у всьому світі та в Україні зокрема, цьогоріч ми святкуємо Світле Христове Воскресіння по – новому.
15 Квітня, 2020 р., 10:17
Бажаю здоров’я, дорогі українці! Традиційне звернення щодо протидії коронавірусу я розпочну з розповіді про іншу нашу протидію. Мова про пожежі в лісах Зони відчуження.
14 Квітня, 2020 р., 16:17
Наразі проводяться всі необхідні заходи з метою запобігання поширенню інфекції. Встановлюється коло осіб, що контактували з хворою. Рідним зроблено ПЛР-тести, які будуть направленні на дослідження в обласний лабараторний центр.
14 Квітня, 2020 р., 15:44
На позачерговому засіданні 13 квітня Верховна рада України посилила відповідальність за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя, ухваливши відповідний законопроект.
14 Квітня, 2020 р., 15:42
До відділу Тульчинське бюро правової допомоги досить часто звертаються жителі району з запитаннями: що робити, коли не можеш погасити вчасно кредит? Сплачувати чи не сплачувати за кредит під час карантину? Чи можливо реструктуризувати кредит?
14 Квітня, 2020 р., 12:19
Щоденне проведення санітарної обробки автомобільних доріг комунальної форми власності із залученням спеціалізованої техніки спрямовані  на протидію розповсюдження респіраторної хвороби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь