ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Квітня, 2020 р., 11:41
13 квітня 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації, першого заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому розглядалось питання «Щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на продовольчих ринках району, закладах торгівлі та інших закладів, що здійснюють реалізацію товарів та надають послуги населенню в період дії карантину». За результатами за результатами голосування та з урахуванням обговорень було ухвалено протокольне рішення та доведено до виконавців.
14 Квітня, 2020 р., 11:13
Управління соціального захисту райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до Угоди між Міністерством соціальної політики з Національною мережею продуктових магазинів  АТБ  завершено роботу по забезпеченню найбільш вразливих верств населення.
14 Квітня, 2020 р., 10:48
В лютому 2020 року управлінням економіки районної державної адміністрації за участі галузевих структурних підрозділів було розроблено україномовний варіант інвестиційного паспорту Тульчинського району.
14 Квітня, 2020 р., 10:46
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 № 264, з метою посилення заходів спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом, Управління соціального захисту населення інформує:
13 Квітня, 2020 р., 12:20
Шановні Вінниччани! Зі службою в храмі, з освяченням кошиків та родинними зустрічами — ми звикли саме до такого Великодня. Багатьом із Вас непросто прийняти обставини, які змінюють формат великого свята. Але представники різних конфесій запевняють: незалежно від того, перебуваптимете Ви вдома, чи біля стін храму, все одно лунатиме: «Христос Воскрес! –Воістину Воскрес!».Частування не втратять своєї ритуальності, якщо проголосити над ними сімейну молитву. А Бог прийде до всіх, хто вірує в його воскресіння і  залишається з чистими думками та сумлінням. Якою б усталеною не була уява про свято, можна її змінити. Якщо ширше дивитися на світ. І розуміти зміни, як частину нашого життя. Ілюстрації Великодня цього року інші, але вони не применшують його величі! Бажаю Вам духовного піднесення, здоров’я і терпимості. Проведіть ці дні у єдності із собою та своєю сім’єю. Залишайтеся вдома, але долайте відстані в телефонному чи онлайн-спілкуванні з рідними. Піклуйтеся про безпеку, підтримуйте один одного у нових реаліях і вірте у власні сили! Світлої і спокійної вам радості! Христос воскрес!
13 Квітня, 2020 р., 11:53
У зв'язку з проведенням карантинних заходів,  у районі проходить щоденна санітарна обробка вулиць. Рятувальники ДПРЧ 14 м.Тульчин,  а також працівники місцевих пожежних команд смт.Кирнасівка та смт. Шпиків продовжують долучатися до комплексної роботи, яка спрямована на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території району.
13 Квітня, 2020 р., 11:52
Виробники теплової енергії у термін до 15 квітня мають довести до відома споживачів та теплопередавальних організацій плани-графіки відключення джерел теплової енергії для випробувань, ремонту і налагодження котельного обладнання.
11 Квітня, 2020 р., 12:29
Сердечно вітаю всіх зі світлим Христовим Воскресінням – святом, яке споконвіку символізує життєву силу, торжество істини та справедливості, зміцнює нашу віру в перемогу миру і справедливості, спонукає до добрих справ і вчинків, пробуджує прагнення жити по совісті, наповнює наші душі радістю, надією на оновлення і зміни на краще.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь