ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Травня, 2024 р., 14:13
Бережіть природу від пожеж
01 Травня, 2024 р., 14:12
Забезпечити психологічну та психосоціальну підтримки для населення, яке постраждало від війни та конфліктів – одна з основних місій Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров`я».
01 Травня, 2024 р., 10:39
За інформацією Вінницька філія "Газмережі" в період з 7 по 14 травня буде обмежене газопостачання окремих будинків у Томашполі та Вапнярці
01 Травня, 2024 р., 10:38
Як зазначили у Департаменті охорони здоров’я та реабілітації ОВА, цього місяця пересувний мамограф «Квітка» працюватиме у 9 громадах. А саме:
01 Травня, 2024 р., 08:24
Ворог в черговий раз наніс безжальний удар – вирвав нашого Героя-Захисника. Захищаючи Україну на війні поліг Крижній Богдан Володимирович, 25 березня 1979 року народження, житель села Тиманівка Тульчинської громади.
30 Квітня, 2024 р., 16:50
Для медиків мобільних мультидисциплінарних команд ВОКПЛ ім. О.І. Ющенка передали автомобіль Toyota Corolla Cross Hybrid. Про це повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов.
30 Квітня, 2024 р., 15:40
НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ Нагадаємо 5 причин, чому НЕ МОЖНА ПАЛИТИ СУХУ ТРАВУ : - Ви порушуєте закон! - За такі дії передбачений штраф від 3 тис. грн, а в особливо тяжких випадках можна навіть втрапити за грати! - Природа мудріша за палія — трава й кущі починають рости після зими самотужки, без «допомоги» палів та людей. - Де пройшов вогонь, там ГИНЕ все живе — комахи, дрібні тварини й птахи! - Ви ЦИМ ДИХАЄТЕ! Дим отруйний — він подразнює очі, має неприємний запах, може викликати алергії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь