ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Липня, 2024 р., 16:26
Щороку 2 липня в Україні відзначають День податківця. З нагоди професійного свята Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна привітала податківців Вінниччини, а також вручила почесні грамоти.
02 Липня, 2024 р., 11:40
До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!  У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся, як долучитися до Резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі - Резерв) та, надалі, мати можливість стати державним службовцем.
02 Липня, 2024 р., 11:39
Сьогодні на фасаді навчального закладу КЗ "Болганська гімназія Студенянської сільської ради" відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки Волянському Костянтину Олександровичу, уродженцю с.Болган Студенянської громади.
02 Липня, 2024 р., 09:13
Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівника податкової служби в Україні.
02 Липня, 2024 р., 09:00
Щодня, о 9:00, де б ми не були, ми зупиняємось і вшановуємо хвилиною мовчання пам'ять усіх тих, чиє життя відібрала російська агресія.
02 Липня, 2024 р., 08:35
Команда Бершадського ліцею «Лисиці» здобула перемогу у волейболі. Баскетболісти Барського ліцею «Антарктичний крячок» стали бронзовими призерами змагань.
01 Липня, 2024 р., 18:07
Нестерпне, невимовне горе і пекучий біль знову і знову пронизує нас. Ще одне життя забрала війна. Велику ціну ми платимо за мир та спокій, за незалежність та майбутню Перемогу.
01 Липня, 2024 р., 13:52
Вінницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» застерігає вінничан бути обачними. В області досить частими є випадки, коли невідомі особи називають себе представниками «облгазу», нав’язливо пропонують платні послуги, шантажують погрозами відключення газу і т.п. Дезінформують споживачів та фактично вчиняють шахрайські дії. Такі псевдо-газовики не є працівниками Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» та не мають відношення до діяльності компанії. Здебільшого орієнтуються на людей похилого віку, малозахищених та самотніх людей у сільській місцевості.
01 Липня, 2024 р., 12:50
21 окремий батальйон спеціального призначення ОПБр запрошує українців доєднатися до спільної боротьби проти ворога! Серед запропонованих вакансій: зовнішні пілоти БПЛА бойові медики водії–механіки водії-електрики снайпери стрілки навідники гранатометники зенітники мінометники противотанкісти сапери Ви отримаєте: ️гідне грошове забезпечення ️гарних командирів ️можливість рости та розвиватися ️додаткову підготовку перед виконанням бойових завдань Додаткова інформація за номером телефону +380980092668

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь