ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2024 р., 15:12
У результаті діяльності обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність», рішенням Господарського суду Вінницької області задоволено позов Вінницької обласної прокуратури в інтересах держави в особі Вінницької обласної військової адміністрації до Студенянської сільської ради Тульчинського району про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради щодо оформлення комунальної власності на земельну ділянку з числа земель оборони, та скасування державних реєстрацій на неї. 
24 Квітня, 2024 р., 15:00
Президент України Володимир Зеленський висловив подяку Сенату Конгресу США за сьогоднішнє схвалення життєво необхідної допомоги Україні.
24 Квітня, 2024 р., 12:39
Тульчинська районна військова адміністрація повідомляє, що по ВП Жмеринська дистанція колії будуть виконуватись ремонтно-колійні роботи по заміні плітей безстикової колії в межах залізничного переїзду на напрямку Жмеринка – Вапнярка. Даний переїзд перетинає автомобільну дорогу Т-02-12 Вінниця – Тиврів – Шпиків – Комаргород (1177 км ПК 5 перегону Рахни – Юрківка).
23 Квітня, 2024 р., 16:53
За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова,його Перший заступник Наталя Заболотна привітала працівників цієї галузі з професійним святом.
23 Квітня, 2024 р., 16:08
Сьогодні в області відбувся семінар для представників сільгосппідприємств і самоврядців регіону.
23 Квітня, 2024 р., 15:32
Ветерани відрізняються сильним братерським і сестринським духом, міцною ідентифікацією зі своєю спільнотою та схильністю більше довіряти тим, хто пройшов через війну. Тому підхід «рівний — рівному» є найкращим у питаннях надання підтримки.
23 Квітня, 2024 р., 15:24
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов взяв участь у засіданні колегії  Департаменту фінансів ОВА. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь