ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Липня, 2024 р., 10:05
Вінниччину відвідала Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Наталка Цмоць.   Про це повідомила Перша заступниця Начальника ОВА Наталя Заболотна. Під час офіційної зустрічі посадовиця подякувала пані Послу, канадському Уряду та усьому народу за підтримку. 
22 Липня, 2024 р., 16:10
На сьогоднішній день питання впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває дедалі більшої актуальності. Наразі гостро постає питання енергозбереження  серед населення та, відповідно, економії енергоресурсів, у тому числі споживання електроенергії. Адже це не лише економічна вигода для споживачів та зменшення навантаження на електричні мережі, а також збереження довкілля для наших нащадків.
22 Липня, 2024 р., 15:31
Благодійна організація першої леді «Фундація Олени Зеленської» організувала відпочинок та оздоровлення у «Артек-Буковель» для 131 дитини з 31 великої прийомної родини, що проживають на Вінниччині.
22 Липня, 2024 р., 11:34
Після відвідування наших  воїнів-земляків на Сході де було передано 8-й за ліком автомобіль для потреб Збройних сил України, підтримка наших Захисників та Захисниць  продовжилась реалізацією ІІІ Благодійного  турніру з міні-футболу серед команд Силових структур Тульчинського району в рамках Благодійного проєкту «Кубок Нескорених».
22 Липня, 2024 р., 09:54
Координаційний центр КМУ розширює поле присутності системи на рівень громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь