ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Липня, 2024 р., 15:59
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 
18 Липня, 2024 р., 15:55
Поганих людей часто не турбує те, чи вони погані. А добрі люди часто сумніваються в собі.
18 Липня, 2024 р., 15:43
Стартувавши на Донеччині та прикордонних районах Сумщини, наразі проєкт розширюється на прифронтові райони Харківщини, Запоріжжя, Миколаївщини, Херсонщини, Чернігівщини та всієї Сумщини.
18 Липня, 2024 р., 15:36
30 липня 2024 року з 9.00 год у Центрі культури та дозвілля м.Тульчин буде проводитися донорська акція.
18 Липня, 2024 р., 15:09
З відпочинку у Свентокшиському воєводстві Республіки Польща повернулися діти Захисників з Вінниччини.
18 Липня, 2024 р., 15:08
Протягом останнього часу в соціальних мережах з’являються оголошення з пропозицією здати банківську картку в оренду. За це обіцяють непогану плату (приблизно 1000 гривень на добу), більше нічого робити не потрібно. Також можуть траплятися оголошення з пропозицією легкої роботи, де “роботодавець” відразу просить номер картки для зарахування “зарплати”, або з пропозицією відкрити банківський рахунок на своє ім’я для отримання та переказу коштів від імені іншої особи. Але чи все так просто як здається? Давайте з’ясуємо.
18 Липня, 2024 р., 13:05
Нестерпне, невимовне горе і пекучий біль знову принесла війна на нашу землю. Велику ціну платить Україна за захист незалежності та за майбутню Перемогу.
18 Липня, 2024 р., 11:26
Сьогодні знову отримали гірку новину втрати. Черговий раз російський окупант завдав нам удару, забравши життя нашого земляка.
18 Липня, 2024 р., 10:45
Буває, зустрічаємо військових або дізнаємося, що перед нами ветеран чи ветеранка, зринає думка — як подякувати людині за службу так, щоб не бути навʼязливим, не бовкнути зайвого, не образити?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь