ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Жовтня, 2023 р., 08:15
Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості. Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.
01 Жовтня, 2023 р., 08:00
Цьогоріч ми вперше відзначаємо День Захисників і Захисниць 1 жовтня.
30 Вересня, 2023 р., 11:28
Цьогоріч Україна вперше відзначатиме День Захисника і Захисниць 1 жовтня. В цей день, як і в решту днів, ми дякуємо нашим хоробрим Героям-захисникам за ратні подвиги щодо захисту Батьківщини. Також згадуємо тих, кого немає серед нас, тих хто віддав своє життя за Україну.
30 Вересня, 2023 р., 08:00
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
29 Вересня, 2023 р., 18:51
Сьогодні Брацлавська громада отримала трагічну звістку. Біль втрати торкнувся ще однієї родини. Згасла життєва зірка Попова В'ячеслава Євгенійовича, 08 травня 1972 року народження, жителя с.Вишківці.
29 Вересня, 2023 р., 16:07
 Дізнатися більше можна, зателефонувавши на гарячу лінію Мінреінтеграції «1548», та на порталі Державної служби зайнятості.
29 Вересня, 2023 р., 14:10
Начальник ОВА Сергій Борзов привітав першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ, які склали Присягу працівника поліції.
29 Вересня, 2023 р., 14:08
У межах ініціативи першої леді Олени Зеленської з розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я #Тияк 28 вересня відбулось сьоме засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь