ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Вересня, 2023 р., 14:06
У 82-гі роковини трагедії Бабиного Яру Президент України Володимир Зеленський ушанував пам’ять жертв масових розстрілів нацистами мирних жителів в окупованому Києві в роки Другої світової війни.
29 Вересня, 2023 р., 09:53
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, який прибув до нашої країни з візитом.
28 Вересня, 2023 р., 16:51
Сьогодні 28 вересня відбулась Zoom нарада за участю начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка.
28 Вересня, 2023 р., 15:37
03 жовтня 2023 року у проміжку часу між 12.00 та 18.00 на Коржівському родовищі будівельного каменю ТОВ «Грабовецький гранкар’єр», яке розташоване в селі Грабовець Тульчинського району буде проведено масовий вибух з метою подрібнення скальних порід. Роботи будуть проводити з метою забезпечення виробництва гранітної продукції зазначеним підприємством.  З метою попередження населення про проведення вибуху підприємством будуть використані наступні звукові сигнали, встановлені для такого виду робіт: Один довгий (тривалістю 2 хвилини) – перед початком заряджання; Два довгих (тривалістю 2 хвилини кожен) – безпосередньо перед вибухом; Три коротких (тривалістю по 30 секунд кожен) – після завершення вибухових робіт.
28 Вересня, 2023 р., 15:37
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов передав для 17 закладів професійної та професійно-технічної освіти Вінниччини генератори.
28 Вересня, 2023 р., 11:24
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із новопризначеним державним секретарем Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії з питань оборони Грантом Шаппсом, який перебуває в нашій країні з візитом.
28 Вересня, 2023 р., 11:22
В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. Неважливо, що саме пережила дитина: евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для неї може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь