ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Вересня, 2023 р., 08:05
Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.
17 Вересня, 2023 р., 08:00
Щиро вітаю усіх вас з професійним святом - Днем рятівника! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій, які сильні духом та  забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню і стихії.
16 Вересня, 2023 р., 20:05
Дуже сумно і нестерпно боляче усвідомлювати , що гинуть найкращі сини нашого українського народу. Велику ціну платить Україна за захист незалежності та за майбутню Перемогу.
15 Вересня, 2023 р., 16:45
У своєму виступі Шмигаль повідомив, що Урядом розроблено та подано до Верховної Ради України законопроєкт, яким пропонується військовий податок на доходи фізосіб направити з місцевих бюджетів на закупівлю техніки й власне виробництво зброї.
15 Вересня, 2023 р., 16:43
На сьогодні стабільність опалювального сезону та захищеність об’єктів критичної інфраструктури – у пріоритеті.
15 Вересня, 2023 р., 15:16
Нагадуємо, працює гаряча лінія Вінницького обласного центру комплектування та соціальної підтримки.
15 Вересня, 2023 р., 14:25
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації  доводить до вашого відома лист Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку» щодо реалізації проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час»  і пропонує Вам  взяти участь в конкурсі.
15 Вересня, 2023 р., 12:16
У третю неділю вересня відзначатимуть своє професійне свято рятувальники. Сьогодні,  колективи Тульчинського районного управління Головного управління ДСНС України у Вінницькій області та 14 ДПРЧ м. Тульчин 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Вінницькій області (смт Крижопіль) з прийдешнім святом вітали начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк і  Тульчинський міський голова Валерій Весняний.
15 Вересня, 2023 р., 11:27
З 13 вересня в Урядовому контактному центрі запрацювала спеціалізована «гаряча лінія» з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими  допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь