ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2023 р., 08:21
Про це повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна.
14 Вересня, 2023 р., 08:20
Статистичне пілотне опитування про зайнятість та безробіття українців уперше проходить в онлайн-форматі. Це важливий крок у масштабній трансформації Держстату, яка дасть змогу отримувати інформацію в реальному часі, швидко її аналізувати й обробляти. Тож українці віком від 15 років зможуть долучитися до опитування в зручний час просто зі смартфона з будь-якої країни світу.
13 Вересня, 2023 р., 16:33
Начальник ОВА Сергій Борзов взяв участь у засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням Віцепрем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова.
13 Вересня, 2023 р., 16:16
Фундація Олени Зеленської розпочала будівництво чотирнадцяти будинків для великих прийомних родин (так званих ДБСТ), які через війну втратили житло, у 8 регіонах України. Проєкт реалізується винятково коштом міжнародних донорів.
13 Вересня, 2023 р., 15:01
У відповідності до Закону України «Про соціальну адаптацію осіб, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження або позбавлення волі на певний строк» в приміщенні ДУ «Крижопільський виправний центр (№113)», 13 вересня 2023 року відбулось засідання спостережної комісії, в роботі якої взяв участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.
13 Вересня, 2023 р., 14:45
Головне в освітньому процесі — це життя та здоров’я всіх його учасників.
13 Вересня, 2023 р., 14:40
Відповідно до затвердженого графіка, 13 вересня 2023 року відбувся виїзний прийом громадян Крижопільської громади.
13 Вересня, 2023 р., 14:18
Міжнародний семінар на тему польсько-української співпраці та перспектив відбудови України в рамках проєкту CSS WEI «Польський сервіс відбудови України» зібрав сьогодні у Вінниці представників влади й бізнесу. Захід відбувся за участі Генерального консула Республіки Польща у Вінниці Дам’яна Цярцінські.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь